Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Satao Camp Tsavo East

  SATAO CAMP TSAVO EAST

  [usr 5.0]

  En eksklusiv liten oase i Tsavo East National Park.

  Satao består av 20 telt, 4 suiter, restaurant, bar, boma, resepsjon og suvenirbutikk.
  Her finns telt med dobbeltseng, twin senger og et par familietelt. Tidligere var dette en camping site så stedet er ikke inngjerdet, dermed intet svømmebasseng (dyrene ville drukket opp alt vannet). Det vil si at her går antiloper og andre dyr fritt vandrende rundt mellom teltene. En spesiell følelse og man kjenner respekten for de ville dyrene ekstra sterkt her.

  Teltene som er veldig romslige, er utstyrt med bla. et minibarkjøleskap, et lite bord & pult, dobbeltseng eller twin, meget stort bad, myggnett over sengen og gulvvifter. Alle teltene har en fin veranda med sofa, bord og gulvvifter. Teltene er enkle, men komfortable og med fin design. Man merker at dette er en litt upperclass Camp.

  Møblementet i restauranten og på resten av lodgen er laget så langt som råd er av lokale materialer og treverk.
  I restauranten serverer de internasjonal, orientalsk og afrikansk cuisine. De er kjent for å ha god mat og god service. De har også en loungebar i tilknytning rett ved restauranten, hvor man kan slappe av, lese, se på gasellene og andre dyr som rusler rundt inne på lodgen. Eller ta en drink og oppsummere dagens opplevelser. Fin utsikt utover parken og til et vannhull.

  En liten boma med safaristoler finns også her, som ofte tennes den opp om kvelden/ved middagstider, med direkte utsikt til vannhullet. Eller man kan gå opp i utkikkstårnet og sette seg og nyte en magisk ro og en ypperlig utsikt.

  Internett/Wifi er gratis på lodgen. Satao har sine egne 4X4 safari jeeper.

  Vår mening

  Satao ligger strategisk til og er en favoritt som gir en ekte safari følelse. Teltene er robuste og enkelt kvalitetsinnredet. Her føler man et velbehag, og ingen vil ta skade av et opphold på et par netter her. Stedet er passende for skandinaver som vil ha det lille ekstra.