Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  The Sands at Chale Island

  THE SANDS AT CHALE ISLAND

  [usr 4.0]

  Chale Island, magiske sammensmelting av natur, komfort, eleganse og romantikk.

  Dette er en romantisk liten øy som befinner seg 600 meter fra fastlandet og 10 km sør for Diani. Øya er 1,2 km lang og 0,8 km bred. Chale Island ligger fire grader sør for ekvator og frister med kritthvite strender omringet av et korallrev. Mangroveskoger strekker sine grener utover vannkanten og den tropiske floraen trekker til seg et rikt dyreliv. Fargerike fisk boltrer seg i vannet og byr på flotte undervannsopplevelser.
  I dette paradiset ligger The Sands. Hotellets bygninger er spredt over et område på 60 700 m2, hvor av 10 000 m2 er hvite sandstrender. Som gjest her får man den komplette følelsen av fred, stillhet og avslapning.

  .

  The Sands tilbyr seks romkategorier:
  Standardrommene har veranda og alle ligger vendt mot havet.
  Bandaene har veranda og vender enten mot vannet eller stranden. De har en liten privat hage med solsenger.
  Superior bandaene har i tillegg utendørsdusj.
  Penthouse suitene byr på panoramautsikt over både øya og havet. De har eget sitteområde, veranda og jacuzzi på taket. Det er fantastisk å sitte her å se solnedgangen.
  Overwater suiten ligger nordvest på øya og har flott utsikt over Bird Island, Gazi Bay og Shimba Hills.
  Suiten har et stort soverom, en suite bad og separat sitteområde.
  Suite on the rocks: Disse ligger på en egen liten øya som er knyttet sammen med hovedøya med en steinbro. De høye, palmedekkede takene har hull i midten slik at vann kan renne ned i en liten hage som står midt i rommet. En vindeltrapp fører opp til verandaen hvor jacuzzien venter. Alle rommene har aircondition.

  Som gjest på The Sands spiser man godt. To restauranter sørger for at du aldri går sulten og i hovedrestauranten serveres en herlig blanding av kenyanske og internasjonale retter. I ”Katika Ziwa” tilbyr de sjømat, servert som à la carte.
  Hotellet har også to barer som serverer drinker og vin fra hotellets velfylte vinkjeller. Det er en hovedbar og en bassengbar.

  Ønsker man noen timer vekk fra sand mellom tærne og havet, kan du slappe av ved et av hotellets tre svømmebasseng. Hovedbassenget har ferskvann, og her finner du også en jacuzzi. Et stort antall solsenger gjør det uproblematisk å finne seg en plass.
  I nærheten av standardrommene ligger et svømmebasseng som også har bassengbar. Her kan du nyte utsikten over Det indiske hav.
  På den andre siden av øya ligger et saltvannsbasseng med trapper som tar deg direkte ned i sjøen når det er høyvann. Det frister garantert med en svømmetur gjennom mangroveskogen.

  Som gjest på The Sands nyter du ikke bare late dager på stranden. Det er et stort utvalg aktiviteter å velge mellom. Vannaktiviteter som tilbys inkluderer snorkling, turer med glassbunnsbåt, kajakk, seileturer med katamaran og fiske. Hotellet har også sitt eget PADI dykkesenter. I perioden november til mars kan man ofte se hvalhai når man dykker. Delfiner er også vanlig å se når man er med på en av de mange båtturene som arrangeres.
  Hotellet arrangerer utflukter til Diani Beach, marinereservatet Wasini, diverse båtturer med snorkling og turer til den lokale landsbyen Gazi hvor man får et innblikk i kenyanernes dagligliv.

  ”Maisha Poa” (som for øvrig betyr det gode liv på swahili) frister med massasje og andre behandlinger for den som ønsker å skjemme bort seg selv.

  Vår mening

  Et opphold på The Sands at Chale Island byr på total avslapning i magiske omgivelser. Her kombineres eleganse, opplevelser, utmerket service og vakker natur i en komplett pakke. Passer utmerket for en bryllupsreise.