Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  The Sands At Nomad

  THE SANDS AT NOMAD

  [usr 4.5]

  En perle i Mombasa!

  The Sands lokker med en kombinasjon av fred og ro i vakre omgivelser, personlig service og avslapning på en av Kenyas vakreste strender.

  Hotellet ligger 4 grader sør for ekvator og er et boutique hotell hvor man bor i store rom, omgitt av frodige områder. Korallrev, fargerike fisker, snøhvite strender, utmerket service og god mat er oppskriften som gjør at gjestene kommer tilbake år etter år. Ikke langt unna ligger Kenyas berømte nasjonalparker og The Sands kan fint kombineres med safariopplevelser.
  Det er kun 45 kilometer fra hotellet og til Mombasa internasjonale flyplass.

  The Sands tilbyr totalt 37 rom, fordelt på 18 standardrom, 7 eksklusive strandhytter og 12 luksuriøse suiter. Rommene er store og har et særpreget interiør inspirert av lokalt design. Alle rommene har aircondition, minibar, satellitt–tv og tilgang til internett.
  Noen av rommene har egen jacuzzi, terrasse, havutsikt og stort sitteområde.

  Det er et stort basseng med egen bassengbar hvor man kan slappe av på solsengen.

  Som gjest på The Sands spiser man godt, og kan velge mellom tre restauranter. I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag. Det er også en japansk restaurant og en pizzeria.
  Beach Bar frister med et stort utvalg internasjonale drinker og drikke, og Rivas Bar ligger ved bassenget slik at man lett kan slukke tørsten i løpet av dagen.

  Hotellet har et bredt spekter med aktiviteter. Skjem deg bort på hotellets spa, ta en yogatime, bli med på en guidet tur gjennom skogen eller bli med på båttur. Det er noe å velge mellom for alle og enhver.
  Om man er glad i livet under havoverflaten kan du melde deg på et dykkerkurs. Er du allerede sertifisert dykker, frister hotellet med mange flotte båtturer slik at man kan bli nærmere kjent med hva som skjuler seg under havoverflaten. Fra november til mars kommer hvalhai til området. Hotellet har PADI og SSI dykkesenter.

  Andre vannaktiviteter som tilbys er snorkling, kitesurfing, windsurfing, kajakk, turer med glassbunnsbåt og dyphavsfiske. Det settes opp egne turer for snorkling til Kisite Marine Park og Wasini Island.
  Ønsker man å holde seg på land og bli bedre kjent med området, arrangeres det turer til Mombasa by, Shimba Hills nasjonalpark og turer i bushen.

  Bare noen minutter unna ligger en 18–hulls golfbane, som er vert for Diani Beach Masters hvert år. Dette er en av de mest populære golfbanene i østlige Afrika.

  Ansvarlig turisme

  The Sands at Nomad er sertifisert Gold Member av Eco Tourism Kenya.
  Blant arbeidet hotellet gjør innenfor bærekraft kan vi nevne dyrking av egne grønnsaker, frukt og urter; resirkulering av plast og glass; støtte til lokale skoler; og beskyttelse av havet. Her kan du lese mer om prosjektene hotellet jobber med.

  Vår mening

  Ønsker du en perfekt avslutning på ferien, velger du The Sands. Her kan du slappe av i vakre omgivelser og nyte later dager på en av Kenyas vakreste strender.