Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Kombinasjonsreiser

  Vi skreddersyr reiser for våre kunder og derfor har vi ikke faste priser på hjemmesidene våre.

  Vi lager priseksempler for å vise veiledende priser og for å vise hva vi tilbyr. Du kan enten bestille et av våre forslag eller du kan sende oss en forespørsel med dine ønsker og spørsmål. Det enkleste er om du kontakter oss for et tilbud med prisoverslag. Priser endrer seg hele tiden og baserer seg på hva som er ledig når man bestiller, derfor lønner det seg alltid å være tidlig ute. Vi leter etter de beste avtalene med fly og hotell hele tiden, samtidig som vi er opptatt av god kvalitet og høy service på det vi gjør.

  Dersom du er fleksibel på reisetidspunktet og ønsker å få mest ut av pengene. Ta gjerne kontakt med oss, vi vet når det er lavsesong og skuldersesong, som ofte er rimeligere perioder å reise på. Vi vet også om gode rabatter og andre gode tilbud.

  Vi har mange flere kombinasjonsreiser enn eksemplene under. Disse er ment for å inspirasjon ikke for å sette noen begrensninger.

  Safari i Sør-Afrika & Seychellene

  Kombiner Sør-Afrika & Seychellene

  Fra kr. 40 225,- / PR. PERS

  Kombiner Big Five safari i malariafritt viltreservat og avslutt eventyret på naturskjønne Seychellene. En familievennlig safari med sol og strand eller en romantisk bryllupsreise.

  Safari i Kenya & strand på Zanzibar

  Kombinasjon Kenya & Zanzibar

  Fra kr. 33 445,- / PR. PERS

  Kombiner safari i Masai Mara i Kenya med sol og bad på krydderøya Zanzibar. Dette er en perfekt kombinasjon for deg som ønsker å oppleve både safari, strandliv og kultur.

  Kombiner Madagaskar & Mauritius

  Fra kr. 32 430,- / PR. PERS

  Madagaskar må oppleves en gang i løpet av livet. Møt lemurene på Madagaskar og nyt late dager på 5* All Inclusive resort på paradisøya Mauritius. Dette er en reise med unikt dyreliv til palmesus på vakre Mauritius.