Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  La Réunion

  Midt i det Indiske hav, 800 km øst for Madagaskar, ligger la Réunion, som sammen med Mauritius- og Rodriguesøyene utgjør øygruppen Mascareignes.

  Øya er som et fjell plassert i det Indiske hav, med Piton des Neiges som rager 3 069 meter over havet. Den berømte Piton de la Fournaise er en fremdeles aktiv vulkan som våkner til liv av og til, og byr på storslått underholdning hvor man kan beundre lavastrømmene på trygg avstand.

  Med sine 2 500 km kan la Réunion vise til en rekke fantastiske steder som står i kontrast til hverandre: Den grønne La Réunion har urskog og 3 store naturområder: Mafate, som du kun finner om du begir deg ut på fjellvandrerstiene. Salazie, et magisk område av fosser og elver som lyser opp den frodige vegetasjonen. Cilaos, med en uventet fjellandsby klistret opp i fjellsiden.

  Den blå La Réunion, med lagunene i Saint-Gilles, Saint-Leu og Saint-Pierre, den gylne La Réunion med vinden og 30 km strender med lys sand. Den fargerike La Réunion hvor de sterke fargene eksploderer i hagene, med sine tropiske blomster og kreolske hus.

  Hovedstad
  $Saint-Denis
  Innbyggere
  $843 617
  Areal
  $2 150 km²
  Offisielt språk
  $Fransk
  Lokalt språk
  $Reunionesisk kreol
  Valuta
  $Euro (EUR)
  Lokasjon
  $Det Indiske hav
  Réunion er ei øy i det Indiske hav, 800 km øst for Madagaskar. Øya er en tidligere fransk koloni, og er i dag et fransk oversjøisk departement og en oversjøisk region.

  • Opplev fjellene til hest, med terrengsykkel eller 4×4.
  • Gå fjelltur på 1 000 m langs merkede stier.
  • Paragliding.

  • Helikoptertur eller mikrofly over de majestetiske toppene.
  • Surf på de kjente stedene i Saint-Gilles.
  • Sportsfiske og prøv og få sverdfisk eller gullfinnetun på kroken.

  Beste reisetid er april til desember.

  Hotell

  Magellan Tours har et stort utvalg av bosteder på la Réunion. Noen av våre favoritter finner du beskrevet under, men vi kan også tilby en rekke andre flotte hotell og sjarmerende gjestehus. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

  Vi skreddersyr reiser for våre kunder og derfor har vi ikke faste priser på hjemmesidene våre.

  Vi lager priseksempler for å vise veiledende priser og for å vise hva vi tilbyr. Du kan enten bestille en av våre forslag eller du kan sende oss en forespørsel med dine ønsker og spørsmål. Det enkleste er om du kontakter oss for tilbud med prisoverslag. Priser endrer seg hele tiden og baserer seg på hva som er ledig når man bestiller, derfor lønner det seg alltid å være tidlig ute. Vi leter etter de beste avtalene med fly og hotell hele tiden, samtidig som vi er opptatt av god kvalitet og høy service på det vi gjør.

  Kjærlighetsferie på La Réunion

  En romantisk kjærlighetsferie på vakre La Réunion

  Fra kr. 28 340,- / PR. PERS

  Reis rundt på La Réunion og bo på tre av øyas mest romantiske hoteller. Vi har valgt ut de tre hotellene som er kjent for å ha den beste maten på øya. Her vil dere få oppleve en eksplosjon av spennende og eksotiske smaker. Vi garanterer at det blir en kulinarisk opplevelsesreise.

  Åtte dager og opplev eksplosive La Réunion

  Kjør rundt i åtte dager og opplev eksplosive La Réunion

  Fra kr. 20 150,- / PR. PERS

  Reis rundt på den eksotiske og eksplosive vulkanøya La Réunion som ligger i Det Indiske hav. Vi tilbyr en unik rundreise hvor du bor på små og koselige gjestehus og får oppleve mye av hva denne øya kan tilby. Vi foreslår åtte dager, men du kan gjerne bli lengre hvis du ønsker det.

  Fjelltur på La Réunion

  Trekking på La Réunion

  Fra kr. 21 650,- / PR. PERS

  Opplev vakre La Réunion fra en vandrers perspektiv. Turen tar deg gjennom øyas tre kalderaer, toppen av Piton des Neiges og vulkanen Piton de la Fournaise.

  La oss skreddersy din drømmereise!

  Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser.