Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Blue Margouillat Seaview Hotel

  BLUE MARGOUILLAT SEAVIEW HOTEL

  4.5 out of 5 stars

  En perle av et hotell!

  Et nydelig boutique hotell som ble bygget i 2000 og ligger i fjellsiden av St. Leu med flott utsikt over havet. Hotellet er bygget som et stort kreolsk hus hvor lokale kunstnere får muligheten til å stille ut sine verk. Her er det deilig å bo etter flere eksotiske fjellturer i de vakre fjellene på øya.

  Blue Margouillat har 14 rom fordelt i 12 superior rom på 25 kvm og 2 ”suites créoles” på 61 kvm, alle har aircondition, havutsikt, minibar, safe, hårtørrer, vannkoker, telefon, flatskjerm TV og gratis Wifi. Suitene har i tillegg Ipod dockingsstasjon og Nespresso kaffemaskin.

  Hotellet er kjent for sin utsøkte ”cuisine fusion” og sin gastronomiske restaurant. Det serveres ikke buffet på Blue Margouillat, og frokost serveres ”à la carte”. 

  Blant andre fasiliteter på hoteller er det bar, svømmebasseng og parkeringsplass. Det er veldig praktisk med parkeringsplass. En av de enkleste måtene å oppdage La Réunion på er å leie egen bil. Da kan du enkelt kombinere strandopphold med eksotiske fjellturer.

  Blue Margouillat er medlem av den prestisjefylte hotellkjeden «Relais & Châteaux».

  Vår mening

  Dette er et veldig sjarmerende hotell som er opptatt av å yte god og personlig service og passer dermed utmerket for en romantisk og rolig kjærlighetstur. Denne lille perlen er uten tvil et av våre favoritthotell på La Réunion! Vi anbefaler våre reisende å bestille halvpensjon på grunn av hotellets gastronomiske cuisine.

  Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud. Det kan være kun strandferie eller en lengre rundreise der du også besøker fjellene for kanskje noen fjellturer i den vakre fjellheimen. La Réunion lar seg også enkelt kombinere med både Madagaskar og Mauritius. Ikke nøl med å ta kontakt, vi i Magellan Tours har vært på La Réunion og forelsket oss helt i øya, så vi slår gjerne av en prat om øya vi har blitt så glade i.