Hotel LUX* St Gilles

HOTEL LUX* ST GILLES

4.5 out of 5 stars

Førsteklasses hotell som ligger rett på den fine l’Hermitage stranden og er bygget i stilig kreolsk kolonistil.

Hotel LUX* St Gilles har 174 rom (junior suites, familierom, superior rom og Deluxe rom) fordelt i bungalows med to etasjer, spredt utover en stor tropisk hage. Alle rommene har bad, air-condition, gratis Wifi, flatskjerm TV og balkong/terrasse.

Hovedrestauranten ”la Cuisine” serverer frokost og buffet middager med åpent kjøkken.”L’Orangine” er en à la carte restaurant mens ”le Restaurant de la Plage” fungerer mest som en type fransk brasserie. Gjestene med halvpensjon trenger ikke betale ekstra for å spise på hotellets restauranter. Bordbestilling anbefales.

Det er et stort og flott svømmebasseng, som skal være det største på øya. Blant andre fasiliteter er det massajerom, tennisbaner, fitness senter og du kan låne snorkelutstyr.
Miniklubben ”Play” tar imot barn fra 3 til 12 år.

Fra hotell er det gangavstand til den lille ferielandsbyen Saint-Gilles, hvor du finner butikker, kafeer, bakerier og restauranter.

Vår mening

Hotellet har den aller beste beliggenheten, rett på øyas fineste strand. Dette er stedet for deg som har strandferie som hovedmål og vil bo bra og sentralt.