Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Palm Hotel & Spa

  PALM HOTEL & SPA

  4.5 out of 5 stars

  Palm Hotel er et luksushotell som ble sist renovert i juli 2014.

  Midt i vakre Petite–Ile, i det ville sør, mellom klippene og Det indiske hav, ligger Palm Hotel & Spa trygt og lunt. Hotellet ønsket sine første gjester velkommen i 2007, og er det perfekte sted å bo for de skal utforske området. Palm Hotel tilbyr komfort, luksus og en intim atmosfære som passer både for familier og par.

  Hotellet har 65 rom fordelt i kategoriene lodge, deluxe suite, junior suite, deluxe rom og superior rom. Med beliggenhet i en tropisk hage og med utsikt over havet, faller man lett til ro etter en opplevelsesrik dag på øya.

  Alle rommene har klimaanlegg, terrasse eller balkong, tilgang til trådløst nettverk, flatskjerm TV, telefon, safe, minibar og te- og kaffekoker

  Palm Hotel frister med tre restauranter som serverer deilige kulinariske matretter. I tillegg er det bar og lounge med panoramautsikt hvor du kan nyte vin hentet fra vinkjelleren.

  Andre fasiliteter er to svømmebasseng, et barnebasseng, spa, treningsrom, bordtennis, biljard og videospill.

  En liten sti fører ned til stranden (ca.10 minutters gangavstand) hvor du kan bade i et ”naturlig basseng” med saltvann og som er godt beskyttet fra bølgene.

  Vår mening

  Et nydelig hotell som tilbyr luksus i vakre omgivelser. Passer for både par og familier.