Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Constance Tsarabanjina

  CONSTANCE TSARABANJINA

  [usr 5.0]

  Et lekkert bungalowkompleks på egen øy, 90 minutters båttur fra Nosy Be, på nordkysten av Madagaskar.
  En reise hit er som å følge i fotsporene til Robinson Crusoé. Du kan vandre gjennom en tropisk skog eller dykke under havoverflaten og se en verden som virker totalt uberørt.

  Dette er din egen lille Robinson Crusoé øy, med den forskjell at du nyter luksus og komfort. For her, på Constance Tsarabanjina, går du barbent døgnet rundt, nyter stillheten, de vakre strendene og det krystallklare vannet. Hverdagen består av ro og avslapning – ingen TV eller aviser som fanger din oppmerksomhet. Rett og slett en liten magisk perle i Det indiske hav.

  Constance Tsarabanjina har 25 bungalower: 12 bungalower på den nordlige stranden og 13 bungalower på den sørlige stranden.
  Alle bungalowene har en privat terrasse med et lite bord og stoler, dobbeltseng, bad med dusj, separat toalett, air-condition, vifte, safe, minibar og kimono. Det er også egne solstoler og paraply på stranden foran hver bungalow.
  De 12 bungalowene på den nordlige stranden har air-condition i hele bungalowene, mens de 13 bungalowene på den sørlige stranden har air-condition på soverommet.

  Måltidene inntas på restauranten hvor du nyter god mat, en avslappet atmosfære og utmerket service. Restauranten ligger rett på stranden. Etter middag frister det å sette seg i baren med en lokal drink og se solnedgangen. Golvet består av ren sand og utsikten over havet er fantastisk. Baren stenger når siste gjest går til rommet.

  Constance Tsarabanjina har også en butikk som selger lokalt håndverk, et lite bibliotek og massasjerom.

  Aktiviteter: snorkling, vannski, seiling, volleyball, aqua–gym, pétanque, guidede gåturer rundt på øya, fiske, tennis, bordtennis, brettspill, fugletitting, dykking og utflukter til Mitsio Archipelago. De fleste aktivitetene er inkludert.

  Det er tre strender på øya: Nordstranden lokker med sine 270 meter, Sørstranden på 200 meter og Barstranden på 100 meter.

  Ansvarlig turisme

  Hotellkjeden Constance har innført mange tiltak innenfor miljøet og mennesker. De jobber, bl.a. med å fjerne plast, avsalting av sjøvann, energisparing og resirkulering. De er sertifisert Gold Member av Green Globe Certification og her kan du lese mer om deres prosjekter innenfor bærekraft.

  Vår mening

  Constance Tsarabanjina har perfekt beliggenhet for deg som vil oppleve ro og luksus på din ”egen” lille øy. Passer perfekt for alle: romantikk og opplevelser i ekte Robinson Crusoe–stil.