Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Princesse Bora Lodge & Spa

  PRINCESSE BORA LODGE & SPA

  [usr 4.0]

  Denne sjarmerende lodgen ligger som en bortgjemt perle sørvest på paradisiske øya Ste Marie. Omringet av en frodig skog med svaiende palmer og en vakker strand med kritthvit sand, vil du kunne gå barbent døgnet rundt, nyte stillheten og bade i det krystallklare vannet.

  Princesse Bora Lodge består av 20 koselige bungalower fordelt i tre kategorier: Charme Villa, Luxe Villa og Executive Villa. Alle bungalowene er bygget i tre og er pent innredet. De har en-suite bad med dusj og separat toalett, safe, vifte og en privat terrasse med hengekøye eller solsenger. Luxe Villa og Executive Villa har i tillegg air condition på rommet.

  Restauranten er en av øyas beste adresser og her får du servert deilige retter med smaker fra det franske, gassiske og kreolske kjøkkenet, i avslappet atmosfære og med upåklagelig service. Etter middag kan du sette deg i baren med en lokal drink og nyte stillheten.

  Stranden er beskyttet av et korallrev, så her kan du trygt bade, snorkle og drive med diverse sportsaktiviteter.

  Blant fasiliteter på lodgen er her restaurant, tre barer, basseng, suvenirbutikk, bibliotek, et lite Spa som tilbyr aromatiske massasjer og en stilig vinkjeller med eget romdestilleri.

  Lodgen arrangerer diverse utflukter med båt eller pirogue til f. eks Ile Aux Nattes, Coco Bay, eller Ambodifotatra. Det er gratis utlån av sykkel, snorkelutstyr, bruk av badstu og jacuzzi. Mot et tillegg kan du leie bil, firhjuling, motorsykkel, dykke, stå på vannski, kite, osv.
  Fra juli til september er det hvalsesong på Ste Marie.

  Vår mening

  En nydelig lodge som egner seg perfekt for både par og familier, og for deg som setter pris på komfort, miljø og service.

  En reise til Madagaskar kan lett kombineres med La Réunion eller Mauritius.

   

  Informasjon om innreiseregler til Madagaskar, kan du finne på UD sine nettsider her.