Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  The Residence Home Madagascar

  THE RESIDENCE HOME MADAGASCAR

  [usr 4.0]

  Nytt hotell med unikt konsept på paradisøya Nosy Be!

  Hotellet består av 15 high-end villas og 5 lekre leiligheter, og ligger over en 800 meter lang privat strand i den vakre Bay of Befotaka. Omringet av en frodig vegetasjon er dette det perfekte stedet for par, familier eller en vennegjeng som ønsker å bo privat men samtidig ha tilgang til fasiliteter av et fire-stjerners hotell.

  The Residence Home Madagascar består av 54 rom fordelt i 15 villas og 5 leiligheter: 4 Beach Front Villas (med 2 eller 4 soverom), 6 Seaview Villas with privat pool (med 2 til 5 soverom), 5 Beach Front Villas with privat pool (med 2 til 5 soverom) og 5 leiligheter med plass til maks 3 personer.
  Villaenes størrelse varierer mellom 200 m2 og 400 m2 og hver villa har et moderne kjøkken, bad, stue med TV, saf, vifte, soverom med air condition og en koselig privat hage.
  Leilighetene er på 60m2, har soverom, bad, et lite men moderne kjøkken og terrasse.

  Alle rommene er elegant innredet, med gassisk preg og detaljer. Her har eieren vært veldig nøye med å bruke lokale material og lokale håndverkere.

  Restaurant Bar TROPIKALY BEACH er hotellets hovedrestaurant. Her kan du innta frokost, lunsj eller middag dersom du ikke ønsker å lage mat selv. Det serveres deilige retter innhentet fra havet og lokale produkter, og maten kommer sikkert til å tilfredsstille enhver smak!
  På kvelden arrangeres det underholdning med lokale musikere og dansere, slik at du får et innblikk i den gassiske kulturen.

  Andre fasiliteter som tilbys på hotellet er et flott felles utendørsbasseng, bar, lounge, et lekkert Banyan Spa med 3 massasjerom, lekeplass for barna og en Mini-Market for deg som ønsker å lage mat i din egen villa/leilighet. Det er også mulig å leie en kokk eller bestille barnevakt.

  Parfymeøya Nosy Be er en fascinerende og eksotisk øy og der er det mye spennende å se og oppleve. Hotellet arrangerer diverse aktiviteter, som utflukter til naboøyer eller nabolandsbyer, sykkelturer, guidet turer til lemurparken eller botanisk hage, mm. Blant sportsaktiviteter kan vi nevne dykking, snorkeling, stand-up paddle, kajakk, yoga, zumba, big game fishing, osv.

  The Residence Home Madagascar ligger ca 15 km fra flyplassen.

  Ansvarlig turisme

  Når du bor på The Residence Home Madagascar er du med å støtte den lokale utviklingen, i et land som har vært rammet altfor lenge av fattigdom. 10% av overskuddet blir donert til Home Madagascar Association, som arbeider innen utdanning, miljø og utvikling.

  Vår mening

  Et nytt og originalt kompleks som passer perfekt for familier eller venner som ser etter noe annet og mer privat enn et stort hotell, og som er opptatt av komfort og god service.
  For en uforglemmelig opplevelse, anbefaler vi å ta turen til Mont Passot i solnedgang!