Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Pumulani Lodge

  PUMULANI LODGE

  4.5 out of 5 stars

  Pumulani er en vakker og luksuriøs lodge som ligger på vestsiden av Nankumba Peninsula, i den sørligste enden av Lake Malawi – ofte kalt” Lake of Stars”. Den er åpen fra april og ut januar.

  Lodgen består av 10 villaer som ligger gjemt mellom store steiner og trær, og hvor hver og en har nydelig utsikt over innsjøen. Villaene har smakfullt interiør i friske farger. De består av et soverom med stor dobbeltseng, bad med badekar og dusj, og en koselig liten stue hvor man kan sitte og slappe av etter en lang dag i solen. En av villaene har to soverom og passer derfor perfekt for familier.

  På Pumulani er det restaurant med panoramautsikt over Lake Malawi, bar, et stilig infinity pool og en privat liten strand.

  Som gjest på Pumulani kan du velge mellom et stort utvalg aktiviteter: Snorkling, dykking, vannski, kajakking, fiske, båtturer med hotellets eget dhow (lokal båt), wakeboard, tube rides, terrengsykling, guidete fotturer i området, fugletitting, stjernetitting, besøk i en tradisjonell landsby, osv. Stedet tilbyr helpensjon, vask av klær og bar, inkludert.

  Vår mening

  Et eksklusivt sted få skandinaver har besøkt, perfekt ved Lake Malawi. Passer både alle.