Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Constance Moofushi

  CONSTANCE MOOFUSHI

  [usr 5.0]

  Perleøya og all inclusive!

  Bare føtter i kritthvit sand, villaer på påler i turkisblått hav, palmetrær og luksus. Constance Moofushi befinner seg på en privat øy, og er en perfekt kombinasjon av luksus og enkelhet – hvor alt blir i varetatt gjennom en All Inclusive–pakke.

  Moofushi ligger i South Ari atoll, 25 minutter med sjøfly fra flyplassen hvor hotellet har sin egen lounge. Denne vakre, lille øya er ikke mer enn 280×160 meter, men tilbyr en minneverdig og avslappende ferie. Øya hører til den kjente Constance Hotels – gruppen, og tok imot sine første gjester i 2010.

  Moofushi har 110 villaer fordelt på ulike kategorier: Beach Villas, Water Villas og Senior Villas. Alle villaene er innredet med naturmaterialer og har egen terrasse. De er utstyrt med aircondition, vifte, TV, telefon, Ipod- stasjon, DVD- spiller, safe, minibar, vannkoker og gratis WiFi (Imac- system).

  Fasilitetene inkluderer svømmebasseng, to restauranter, tre barer, treningssenter, et lekkert spa og en butikk.

  Moofushi kan friste med en rekke sportsaktiviteter. Inkludert i oppholdet er snorkling, pedalbåt, windsurfing, kajakk, katamaran og treningssenteret.
  Dykking, havfiske, seilkurs og båtutflukter kan arrangeres mot tillegg.
  Revet er lett tilgjengelig fra stranden, noe som gir flotte opplevelser for de som er glade i å snorkle. Hotellet arrangerer gratis snorkelutflukter. Det er også inkludert en båttur i dhoni. Turen varer i 1,5 time.
  Dykkesenteret Blue Trip tilbyr PADI- kurs og arrangerer dykketurer. Moofushi har 35 dykkesteder som ligger mellom 15 og 90 minutter unna. Fra desember til mai kan dere se djevelrokker.
  Etter endt dag på stranden, i vannet eller på havet, kan dere skjemme dere bort med en tur på hotellets lekre spa.

  All Inclusive pakken inkluderer overnatting, alle måltider, snacks, drikkevarer (også minibar) og enkelte sportsaktiviteter.

  Et opphold på Moofushi kan også kombineres med søsterhotellet Halaveli som ligger kun 30 minutter unna med båt.

  Ansvarlig turisme

  Hotellkjeden Constance har innført mange tiltak innenfor miljøet og mennesker. De jobber, bl.a. med å fjerne plast, avsalting av sjøvann, energisparing og resirkulering. De er sertifisert Gold Member av Green Globe Certification og her kan du lese mer om deres prosjekter innenfor bærekraft.

  Vår mening

  Moofushi kombinerer eleganse og sjarm. Med sin All Inclusive pakke trenger du ikke bekymre deg for annet enn hvordan dagene skal tilbringes. Hotellet passer for par og barnefamilier som vil skjemme bort seg selv i lekre omgivelser.