Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Lux South Ari Atoll Resort & Villas

  LUX* SOUTH ARI ATOLL RESORT & VILLAS

  [usr 5.0]

  Enten du ønsker en avslappende ferie eller et aktivt eventyr, den bildeperfekte øya Dhidhoofinolhu er hjem til LUX* South Ari Atoll Resort & Villas, en luksus resort hvor dine drømmer om en tilbaketrukket og øde paradisøy blir oppfylt.

  LUX* South Ari Atol Resort & Villas l ligger i den vakre South Ari Atoll, bare 25 minutter med sjøfly fra flyplassen.
  Den 1800×500 meter store øya befinner seg midt i en stor og vakker lagune med asurblått hav hvor fargerike fisker svømmer rundt. Dette er en av de største resort-øya på Maldivene.

  De 193 villaene er delt ut i åtte kategorier: Beach Pavilion, Beach Villa, Family Lagoon Pavilion, Water Villa, Romantic Pool Water Villa, Temptation Pool Water Villa og LUX* Villa. Noen av villaene står på stylter over vannet og andre befinner seg rett på den kritthvite sanden. Alle villaene er stilfullt innredet og har terrasse, aircondition, takvifte, bad, TV, telefon, DVD- spiller, safe, hårføner, minibar og gratis WiFi.

  Lux* South Ari Atoll tilbyr et stort utvalgt sportsaktiviteter, så ferien kan lett kombineres med late dager på stranden og aktivitet. Det er treningssenter, to tennisbaner, bordtennis, yoga, sykling og utflukter. Sportsentusiaster kan velge mellom snorkelling, strandvolleyball, pedalbåt og kajakk.

  Mot et tillegg kan du dykke, stå på vannski, ta seilkurs, wakeboarde eller bli med på havfiske.

  Revet ligger mellom 300 – 600 meter fra stranden. Hver dag arrangeres gratis snorkelutflukter.
  Dykkesenteret ”Euro Divers” tilbyr PADI- kurs. Hotellet har tilgang til rundt 50 dykkesteder som ligger mellom 5 og 60 minutter unna med båt.
  Hele året kan man se skilpadder, haier, rokker og hvalhai. De berømte djevelrokkene kan dere være heldige å se i perioden mellom desember og april. Er dere riktig så heldig kan dere se hvalhai.

  Familiens minste ønskes velkommen til barneklubben. Her er alle barn mellom 3 og 12 år sysselsatt av dyktige ansatte. Tenåringsklubben passer for de mellom 13 og 19 år. Det er også mulig å bestille barnevakt (mot tillegg).

   

  På LUX* South Ari Atoll Resort & Villas kan du velge mellom B&B, halvpensjon, helpensjon og All Inclusive.

  Ansvarlig turisme

  LUX* South Ari Atoll Resort & Villas er med på «det grønne skifte».  De har plantet korall, har egen marinbiolog, har bannlyst plast, dyrker egne grønnsaker og urter og bruker sykler eller el-biler på øya. I et forsøk til å bli enda grønnere og mer bærekraftig har de, i samarbeid med det østeriske selskapet Swimsol, lansert verdens største flytende solsystem til sjøs.

  Vår mening

  En av Maldivenes største resort, som passer for både par, familier, single og aktive mennesker som ønsker luksus i rolige omgivelser. Dine Around konseptet gir deg tilgang til resortens hele åtte restauranter!