Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  The Residence Maldives

  THE RESIDENCE MALDIVES

  [usr 5.0]

  The Residence Maldives er medlem av the Leading Hotels of the World og ligger i Gaafu Alifu Atoll. Denne atollen er sannsynlig en av verdens største atoller og ligger 340 kilometer sør for Male internasjonale flyplass. Dit kommer du med både fly og båt.  Øya er en kilometer lang og 120 meter på sitt bredeste.

  The Residence på Maldivene har 94 elegante villaer som er innredet med vakre og naturlige materialer. Alle villaene har air-condition, vifter, 40 tommer LED TV, DVD spiller, telefon med direktenummer, internettforbindelse, safe, bar, hårføner, espressomaskin og tekoker.
  Her kan du velge mellom Beach Villa, Beach Pool Villa (med 1 eller 2 soverom), Water Villa, Water Pool Villa (med 1 eller 2 soverom) og Deluxe Water Pool Villa.

  Om du ønsker en rolig ferie eller mange aktiviteter har The Residence på Maldivene noe for deg. Dette er et sted hvor man virkelig tar livet med ro og nyter den vakre og frodige naturen. Det er mange vannsportsaktiviteter for deg som vil oppleve litt mer, som snorkling, dykking, fisking og båtturer. Det perfekte stedet for en kombinasjon eller hvis en vil ta det rolig og en vil oppleve litt. For familier har de flere familievennlige aktiviteter som passer for hele familien.

  Hotellet kan skryte å ha det eneste “Spa by Clarins” i Maldivene. De bruker produkter fra Clarins og har høy kvalitet på sine behandlinger. Spaet ligger helt nede ved vannet og herfra har du fin utsikt til havet, lagunen og til og med livet under vann. De har seks private behandlingspaviljonger og en egen hårsalong. Her tilbyr de et utvalg av holistiske behandlinger, avslappende massasjer og hårbehandlinger.

  De har også et eget område tilegnet meditasjon og yoga.

  Vår mening

  The Residence er et eksklusivt hotell som passer utmerket for en kjærlighetsferie eller for å feire en spesiell begivenhet.

  Ønsker du et tilbud? Kontakt oss her.