Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  20 Degrés Sud Boutique Hotel

  20 DEGRÉS SUD BOUTIQUE HOTEL

  4,3 av 5 stjerner

  Eksotiske strender på Mauritius.

  Gjemt bak en imponerende port i eik og skjult i en gammel kokoslund ved vannkanten, ligger Mauritius sin best bevarte hemmelighet: 20 Degrés Sud Boutique Hotel.

  Dette lille, intime hotellet er en perle, og et tilfluktssted som oser av eksklusivitet og sjarm. Med sin flotte beliggenhet i Grand Baie, er dette et utmerket valg for de som ønsker å bo perfekt.

  Hotellet har 30 rom og 6 suiter som fordeles i følgende kategorier: ”cozy” rom ”charm” rom, ”Beachfront” rom og ”Suites”. Alle rommene er smakfullt innredet og har terrasse/balkong, aircondition, bad utstyrt med gammeldags badekar, separat dusj, safe, TV, telefon og gratis tilgang til internett.  Suitene har i tillegg enten jacuzzi eller et lite basseng.

  Sammensetningen av aktivitetsmøbler og interiør fra et belgisk selskap gjør at rommene har en veldig særegen atmosfære: varm, unik og personifisert. Rommene er alle ulikt innredet, akkurat som hjemme.

  Fasilitetene er to svømmebasseng, boblebad, restaurant, bar, spa, bibliotek og gavebutikk/kiosk.

  Stranden er sjarmerende og man har utsikt over Grand Baie – bukten. Det er shuttle service til Grand Baie fire ganger om dagen med båt.

  Hotellet tilbør også mulighet til å innta middagen på Lady Lisbeth, den eldste motorbåten på Mauritius. Her er det kun plass til åtte gjester av gangen.

  Aktiviteter som tilbys er snorkling, kajakk, wind surfing og sykler. Hotellets personale kan også organisere andre utflukter og aktiviteter.

  Barn under 12 år er ikke tillatt på Hotel 20 Degrés Sud.

  Vår mening

  Dette er det perfekte sted å bo når man er på Mauritius. Det er ikke uten grunn at hotellets tidligere gjester kommer tilbake – år etter år. Passer utmerket for par som ønsker en romantisk ferie, men også for familier med større barn.

  Mauritius lar seg enkelt kombinere med safari i for eksempel Sør-Afrika eller hva med fotturer i de eksotiske og vakre fjellene på nabo øya La Réunion?

   

  Ønsker du å les om innreiseregler til Mauritius, kan du gjøre det på UD sine sider her.