Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Constance Belle Mare Plage Resort

  Constance Belle Mare Plage Resort

  [usr 5]

  Constance Belle Mare Plage fremstår som et meget elegant og moderne hotell.

  Spill golf på 2 x 18-hulls golfbaner. Constance Belle Mare Plage ligger på en av de fineste strendene på østkysten av Mauritius, og kan tilby 2 x 18-hulls golfbaner.

  Spill golf på to ulike baner og nyt en luksuriøs golfferie. For absolutt avkobling med vennlige mennesker og fredelig atmosfære er Mauritius øya du søker. Behagelig klima året rundt med frisk bris i vintermånedene (mai-juli) og veldig gode rabatter for familier i samme periode gjør Mauritius til en perfekt destinasjon for familieferien. Liker du mer aktive ferie er de fleste sportsaktiviteter inkludert på hotellet og Mauritius er et dykker- og snorkle eldorado med sitt krystallklare, smaragdgrønne hav og flere marinereservat.

  Constance Belle Mare Plage har totalt har de 259 rom – alle meget smakfullt innredet og de har nylig oppgradert slik at rommene er ekstra flotte med noen nye møbler.

  Rommene er fordelt i tre kategorier: Prestige rom, Junior suiter og Deluxe suiter. Alle rommene er elegant innredet, har balkong/terrasse, aircondition, bad med dusj, toalett og badekar, hårføner, minibar, safe, Satellitt-TV, telefon, te/kaffekoker og gratis WiFi.

  For store familier har de også 19 villaer med to eller tre soverom, et moderne kjøkken og eget basseng i hagen.

  Constance Belle Mare Plage har syv restauranter med en eksklusiv à la carte restaurant, som serverer middag, en hovedrestaurant som serverer buffet til frokost og middag, på the Legend Golf Club serveres à la carte middag, en lunsjrestaurant ved stranden som har tematiserte middager, en restaurant ved stranden som serverer lunsj og grillmat til middag i høysesongen og en lunsjrestaurant på The Links Golf Club House. Det er også seks barer hvor to av dem er på hver sin golfbane og resten er på hotellet, en strandbar og en cocktail bar ved svømmebassenget, som er en naturlig start på kvelden.

  Andre fasilitetene på hotell inkluderer svømmebasseng, et lekkert Spa med badstu og hammam, treningssenter, fire flombelyste tennisbaner, butikk, to golfbaner (18 hull), dykkesenter og barneklubb. I tillegg til de to flotte Links og Legend  golfbanene har de en 9-hulls treningsbane, driving range og Golf Academy. Gjestene på Constance Belle Mare Plage får tilbud på gratis shuttle buss mellom hotell og hotellets golfbaner. Så spill golf på Mauritius blir virkelig en lek når du bor her.

  Andre sportsaktiviteter som tilbys er vannski, vindsurfing, wakeboarding, pedalbåter, snorkling, seiling og mye mer.

  Ansvarlig turisme

  Hotellkjeden Constance har innført mange tiltak innenfor miljøet og mennesker. De jobber, bl.a. med å fjerne plast, avsalting av sjøvann, energisparing og resirkulering. De er sertifisert Gold Member av Green Globe Certification og her kan du lese mer om deres prosjekter innenfor bærekraft.

  Vår mening

  Et lekkert hotell rett på en av øyas vakreste strand. Perfekt for golfentusiaster, par og familier.