Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Hotel La Pirogue

  HOTEL LA PIROGUE

  4.5 out of 5 stars

  Meget barnevennlig hotell som ligger i Flic-en-Flac, rett på den lange og nydelige Wolmar Beach, på vestkysten av Mauritius. Hotellet er innredet i Boho-chic stil og utstråler avslapning med sin store frodige hage full av kokosnøtt palmer og hengekøyer. For barna er dette perfekt for å løpe rundt på oppdagelsesferd eller leke i de fine lekeapparater nær stranden.

  Alle rommene er små bungalows bygget i mauritisk stil og ligger flott plassert i den tropiske hage med svaiende palmer.

  Alle rommene er på bakkenivå og har privat terrasse, air-condition, minibar, safe, tv og hårføner. Det er fem ulike romkategorier: garden bungalows, premium garden bungalows, beach pavilion, deluxe beach family pavilion, garden family bungalow og senior suite pavilion.

  Hotel La Pirogue er rullestolvennlig.

  Hotellet har flere restauranter og barer, svømmebasseng og spa.

  Eksempel på aktiviteter: Kajakk, vannski, snorkling, windsurfing, glassbunnbåt og minigolf.

  Fasiliteter på hotellet er blant annet treningssenter, Spa (Cinq Mondes Spa), tennisbaner og green fee til golfbanen Ile aux Cerfs Golf Club og gode rabatter hvis man vil spille på Tamarin GC som ligger nærmere.

  Gjester kan også benytte seg av fasilitetene på nabohotellet, Sugar Beach.

  Ønsker du å spille golf på Mauritius så er Hotel La Pirogue et fint alternativ, med godt samarbeid med golfbaner Ile aux Cerfs Golf Club, Anahita Golf Course og Tamarina Golf Club.

  Barneklubben ønsker barn mellom 2-11 år velkommen. De har åpent hver dag fra 09:30 til 22:00. Her vil barna kunne velge blant et stort utvalg aktiviteter. Fra kunst og håndverk, matlagingskurs, mini-golf, dukketeater, filmer, lekeapparat og ikke minst utallige vannaktiviteter. Aktiviteter tilpasses barnets alder.

  Noe for tenåringen også: reiser dere på tur med ungdom som er litt «for kule» til å henge med foreldrene hele tiden, så finnes det også alternativ for dem. Sun Teens Club ønsker ungdom i alderen 12-17 år velkommen. Her er det lagt til rette for aktiviteter som «olympisk» turnering, bål på stranden, utflukter og flere ulike vannaktiviteter.

  Ansvarlig turisme

  Hotellkjeden Sun, som La Pirogue hører til, har innført mange tiltak innenfor miljøet og mennesker. De jobber, bl.a. med å fjerne plast, resirkulere glass og beskytte havet. De støtter også det lokale samfunnet gjennom flere prosjekter.  La Pirogue er sertifisert Gold Member av Travelife. Les her om deres arbeid.

  Vår mening

  Fantastisk beliggenhet, rett på Wolmar stranden. Perfekt for barnefamilier, men passer også veldig bra for par. Det er et stort område med god plass mellom alle bungalowene.