Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Hotel Zilwa Attitude

  HOTEL ZILWA ATTITUDE

  4 out of 5 stars

  Hyggelig og flott hotell som ligger på nordkysten av Mauritius nær landsbyen Grand Gaube. Deres konsept er 100% lokal stil fra Mauritius. De har tatt i bruk lokale materialer og tilbyr gjestene kulturopplevelser. Her kan du for eksempel gå på kurs for å lære deg kreolsk, spise middag hos en lokal familie, gå på fisketur i soloppgang eller ta et kokkekurs sammen med hotellets kokk.

  Fra hotellet har man en fantastisk utsikt mot de fem vakre øyer som ligger utenfor kysten: Coin de Mire, Ile Plate, Ilot Gabriel, Ile Ronde og Ile aux Serpents. Hotellet har fire strender og to små private øyer.

  Hotellet er en hyllest til den nasjonale kulturarven: lokale forfattere, malere, arkitekter og håndverkere. Arkitekturen blander modernitet med «rustikk chic» og henter inspirasjon fra lokal stil.
  De 214 rommene skal tilpasse behovene og forventningene til alle typer gjester. Alle rommene har sin egen identitet og personlighet. Interiøret er inspirert av de originale bungalowene som tidligere var på Mauritius. De sjarmerende boenhetene bygget langs stranden, med stråtak, tinn- eller shingeltak, vokspolerte «béton ciré»-gulv, ruvegger, lyse farger og annet materiale, er påminnelser om en øys typiske livsstil. Noen designdetaljer her og der gir en spesiell lokal atmosfære som er så typisk for dette hotellet, og innslagene av sterke farger minner oss om den omkringliggende naturen.

  Rommene er fordelt i flere kategorier og alle har bad med dusj og separat toalett, telefon eller IDD tilgang, TV, WIFI, minibar, elektronisk safe, vannkoker, aircondition, takvifte, hårføner og balkong eller terrasse.

  Romkategoriene er:

  115 Superior Room (35m²) hvor 43 er superior room, 20 superior with partial sea view, 42 Superior Sea view (including 1 Disable room) og 10 Superior Beachfront. Det er plass til to voksne og et barn mellom 0 til 12 år.

  55 Family rom hvor 23 er Family rom 45m2, plass til 2 voksen og 2 barn/ungdom, 12 Family Deluxe 50m2 plass til 2 voksne og 3 barn (0-12år) eller 2 voksen, 2 ungdom og 1 barn (0-12år) og 20 Family Apartment; 16 Family Apartment (2 rom med tilgang via yttergang) og 4 Family Apartment Sea view (2 rom med tilgang via yttergang) 80m2 plass til 4 voksne og 2 barn (0-12år) eller 2 voksne, 2 ungdom og 2 barn (0-12år)    

  44 Couple rom hvor 21 er Couple Deluxe (7 Couple Deluxe with partial Sea view og 14 Couple Deluxe Beachfront) 40m2 plass til 2 voksne. 14 Couple Junior Beachfront Suite 50m2 plass til 2 voksne. 9 Couple Privilege Suite (3 Couple Privilege Suite Sea view og 6 Couple Privilege Suite Beachfront) 40m2plass til 2 voksne.

  På Zilwa Attitude er det syv restauranter med hver sin spesialitet. Her er det en god blanding av buffet, live cooking, grillmat og à la carte. Med så mye å velge i blir det en kulturell opplevelse å spise der. Smakene og inntrykkene står i kø!

  På hovedrestauranten Karay kan du spise både frokost og middag. Karay, Siaw, Tadka og Kot Nou serverer middag og de tilbyr dine around konsept.

  Strandrestauranten Lor Disab serverer lunsj og på kvelden har de à la carte middag kun for voksne (16 år og eldre). Lunsj kan du også få på Gran Zil Barbecue, Taba-J og hovedbaren Siro Kann.

  Blant hotellets fasiliteter er det tre svømmebasseng, syv restauranter, to barer, Spa, møterom og gavebutikk/kiosk.

  Vannsportsaktiviteter som tilbys er bl.a vindsurfing, pedalbåter, kajakk, båttur med glassbunn, katamaran, STUP og vannpolo. Mot tillegg i prisen finnes PADI dykking, kiting og fisketurer.

  Sportsaktiviteter på land er strandvolleyball, bordtennis, pétanque, tennis, treningssenter, utendørs kino og brettspill. Mot tillegg i prisen kan du leie sykkel.

  Det er en miniklubb for barn mellom 3 og 12 år, som er åpent fra kl. 09:00 og kl. 21:00. Barnevakt for de yngre enn 3 år eller utenom barneklubbens åpningstider er mulig, men mot tillegg i prisen.

  Spaet har fire single behandlingsrom og fire doble behandlingsrom, en Vichy dusj, hammam, oppvarmet basseng, isfontene og frisørsalong. Spaet har et godt utvalg av ulike behandlinger og massasjer.

  Vår mening

  Zilwa Attitude passer for deg som vil bo på et fint hotell, spise godt og samtidig nyte naturen rundt. Innredningen er enkel men fin og basert på det lokale livet på Mauritius. Et godt hotell for par eller barnefamilier. Her får man god valuta for pengene.

  Ønsker du å lese mer om innreiseregler til Mauritius, kan du gjøre det på UD sine sider her.