Kontakt oss

Epost: post@magellan.no








  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

  LAKAZ CHAMAREL EXCLUSIVE LODGE

  4 out of 5 stars

  Mellom vakre berg og daler, i en frodig oase og med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger perlen Lakaz Chamarel. Denne eksklusive loden er noe ganske unikt og et opphold her anbefales så absolutt.

  Sjarmerende Lakaz Chamarel ligger som en godt bevart hemmelighet i nasjonalparken Black River Gorges, på 400 meters høyde. De 20 rommene er spredt utover hagen og langs fjellsiden. Hvert rom har sin egen spesielle innredning, basert på øyas mange kulturer. Rommene har terrasse, utendørsdusj, takvifte, badekåper, tøfler, myggnett, minibar, hårføner, telefon, safe og te/kaffekoker.

  Under oppholdet føler du at du befinner deg i Edens Hage. Omgitt av frodig og fargerik vegetasjon og en avslappet atmosfære, kan du hvile ved svømmebassenget, ta en Spa-behandling eller tilbringe litt tid i meditasjonshagen. Hotellet passer også utmerket for naturelskere som vil være aktive i ferien. Herfra kan du gå turer i fjellet (det er et godt utvalg stier av ulike lengder) eller utforske området på sykkel.
  Det går buss tur/retur til stranden flere ganger om dagen (15 minutter med bil hver vei).

  I hovedbygningen er det resepsjon, tv-stue, bibliotek, bar og restaurant. Kjøkkenet ønsker alle som ønsker å lære seg oppskriftene på de gode matrettene som serveres, velkommen inn.

  Om kvelden tennes det små lys i hagen og dette fører til en avslappet og romantisk stemning.

  Lakaz Chamarel Exclusive Lodge ligger cirka en time med bil fra flyplassen.

  Vår mening

  Et harmonisk og fredfullt sted i vakre omgivelser. Herfra har du garantert den beste utsikten på Mauritius. Ideelt for par eller for de som ønsker fred og ro i noen dager før eller etter badeferie på kysten.