Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  LUX* Le Morne Resort

  LUX* LE MORNE RESORT

  5 out of 5 stars

  Førsteklasses boutique hotell, med praktfull beliggenhet på halvøya Le Morne, på sørvestkysten av Mauritius.
  Med den majestetiske Morne Brabant fjellet i bakgrunnen og en vakker sandstrand med svaiende palmer føler du at du har kommet til paradiset med en gang du har sjekket inn.

  LUX* Le Morne har totalt 149 rom, fordelt i ulike kategorier: Superior rom, Junior Suiter,
  Sunset Junior Suiter, Ocean Junior Suite og Prestige Junior Suite.
  Alle rommene har balkonger eller terrasse, klimaanlegg, minibar, safe, gratis WiFi, LED–TV med parabol, DVD–spiller, takvifte, kaffetrakter, tekoker, bad med separat badekar og dusj, badekåper, hårføner og tøfler.

  Er du glad i god mat, blir du ikke skuffet. Hotellet har tre restauranter som vil garantert tilfredsstille de mest kravstore ganer. På The Kitchen nyter du det beste av hva Mauritius har å by innen matveien, og rettene er satt sammen av i en velsmakende blanding av lokale og internasjonale retter. En annen restaurant tilbyr delikatesser fra havet, mens på East er thai cuisine som står i fokus.

  For deg som vil ha forandring fra strand og hav, kan du velge mellom fem svømmebassenger. Andre fasiliteter er bar/lounge, kaffebar, isbar, snackbar, strandbar og egen bar i bassenget slik at du slipper å gå opp av vannet når tørsten kaller.  Room service er tilgjengelig døgnet rundt.

  Livet under vann er fargerikt og fascinerende, men du kan også slappe av på stranden med en god bok, sole deg eller legge ut på en svømmetur.
  Ønsker du å være enda mer aktiv i løpet av ferien kan du velge mellom strandvolleyball, bordtennis, tennis eller ta en tur i treningsstudioet. Le Morne halvøya er dessuten et av beste stedene for kite-surfing på Mauritius.
  Det finnes også mange flotte turmuligheter i området, og du kan enten legge ut på fottur eller leie sykkel. Hotellet byr også på muligheten til å ri hest på stranden.

  Vannaktiviteter som er inkludert er snorkelling, kajakk, vannski, pedalbåt, windsurfing, turer med glassbunnbåt og vanngymnastikk.
  For tillegg i prisen tilbyr Le Morne dykking, kitesurfing, katamaran cruise, riding, fisketurer mm. Det er også mulighet til å spille golf på Hotel Paradis Beachcomber, som ligger fem minutter unna.

  LUX* Le Morne har et nydelig Spa hvor du kan få massasje etter en lang dag på stranden. Spaet har også hammam, jacuzzi, badstue og frisørsalong.

  LUX* Le Morne er ikke bare for par som ønsker en romantisk ferie med fokus på hverandre og avslapning. Hotellet passer også fint for familier, og det er egen barneklubb her. Barneklubben er for barn mellom 3 og 12 år, og tilbyr en rekke aktiviteter for familiens minste: Barna sysselsettes med aktiviteter både til havs og på land, kunsttimer og skattejakt er noen av det som står på programmet.

  Ansvarlig turisme

  Hotellkjeden LUX*, som Hotel Le Morne hører til, er med på «det grønne skifte».  De har bannlyst plast, bruker fornybar energi der det er mulig, og støtter flere prosjekter på Mauritius. Hotel LUX* Le Morne er Green Globe Sustainability Certified. Les her om deres engasjement innenfor bærekraftig utvikling.

  Vår mening

  Et chic og elegant boutique hotell som passer for deg som ønsker å kombinere luksus og ferie i vakre omgivelser. Le Morne halvøya er et av de mest eksklusive stedene å bo på Mauritius.