Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Maradiva Villas Resort & Spa

  MARADIVA VILLAS RESORT & SPA

  5 out of 5 stars

  Dette førsteklasses hotellet ligger rett på den vakre Wolmar stranden i Flic–en–Flac, på den solfylte sørvestkysten, kjent for sine vakre solnedganger. Dette er luksus og avslapning på øverste nivå. Stranden strekker seg 750 meter bortover med flott utsikt over Le Morne Brabant fjellet og som gjest bor du i en privat villa.

  Maradiva er et lite familieeid hotell, men kun 65 villaer.

  Alle villaene har privat uteområde med sittegruppe, hage, basseng og utsikt over Det indiske hav.
  De er inspirert av den lokale arkitekturen og har eget spiseområde. En butler er tilgjengelig for å varte deg opp 24 timer i døgnet.
  Alle villaene har en elegant og moderne innredning, aircondition, flatskjerm–TV, DVD–spiller, iPod- dokk, safe, Nespresso kaffemaskin og gratis WiFi.

  Luxury Suite Pool Villa er på 163 m2, med et 15 m2 stort basseng, utendørsdusj og et stort spiseområde. Det finnet 46 villaer av denne typen.
  Beachfront Suite Pool Villa er på samme størrelse og har de samme fasilitetene, men ligger på stranden og frister med flott utsikt over Tamarin Bay. Det finnes 11 villaer av denne typen.
  Begge villakategoriene kan ta 2 voksne og et barn opp til 12 år og en baby eller 3 voksne.

  Exclusive Suite Pool Villa er på 220 m2, med et 25 m2 stort basseng. Villaene har alle de samme fasiliteten, men denne er større og har sjøutsikt og direkte tilgang til stranden. det finnes 6 vilaer av denne typen og kan ta 2 voksne og 2 barn opp til 12 år og en baby eller 3 voksen.
  Presidential Suite Pool Villa er på 345 m2, med et 56 m2 stort basseng. Den ligger i en frodig hage med utsikt utover havet og dirkete tilgang til stranden. To soverom, to bad og romslig stueområde. Det finnes to av dem og kan ta 4 voksne og 2 barn opp til 12 år og en baby eller 5 voksen.

  På Maradiva Villas Resort & Spa finnes det to restauranter – Le Cilantro og Coast to Coast. Begge restaurantene serverer utsøkte à la carte retter. Det er også en bar hvor du kan slappe av med en eksotisk cocktail. På forespørsel kan det arrangerer en privat middag servert i villaen eller på The Raj Tent på stranden (mot et tillegg).

  Fasiliteter på hotellet består av svømmebasseng, spa, treningsrom, kunstgalleri, butikk og business senter.

  Familiens minste kan være med i Peter Pan miniklubb. Åpent fra 09:00-18:00 for alderen 4- 12 år. Barnevakt for yngre enn 4 år et tilgjengelig, men på forespørsel og mot et tillegg.

  Det mangler heller ikke på aktiviteter. Inkludert i prisen er låne av snorkelutstyr, vannski, pedalbåt, kajakk, kano, seiling og vindsurfing.
  Det er også mulig å spille golf på Tamarin Golf Course som hotellet har en avtale med. Golfbanen ligger 15 minutter unna med bil.

  Vår mening

  Et ekslusivt boutique hotell som passer for par og familier som ønsker stillhet, privatliv og luksus i vakre omgivelser.