Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Otentic Eco Tent Experience

  OTENTIC ECO TENT EXPERIENCE

  Den eneste teltopplevelsen på Mauritius, hvor det eneste du etterlater deg er dine fotspor…

  Ved elvebredden Grande Rivière South East ligger Otentic Eco Experience, den første og eneste av sitt slag på Mauritius. Som gjest her bor du i telt som er satt på opphøyde treplattform. Campen er inspirert av økovennlige safarilodger i Afrika, og tilbyr en unik opplevelse. Eierne ønsker at du som gjest skal få se, smake, lukte, høre og oppleve Mauritius, og personalet kommer fra den lille fiskelandsbyen rett ved campen.

  Det er til sammen 12 telt.  Alle teltene har egne bad og dusj og er innredet med møbler i lokalt materiale. Hvert telt kan ta imot to voksne og opptil tre barn.
  Teltdukene er av beste kvalitet og sørger for at det er kjølig inne i teltet.

  Campen har eget basseng, en liten bar med selvbetjening og ved elven er det bygget et dekk med tak hvor man kan slappe av. Her vises det også kino om kveldene.

  Maten er utmerket og 100% vegetar. Kokkene serverer nydelige lokale og kreolske retter. Alle måltider serveres på terrassen ved bassenget. Det er tak over terrassen slik at man sitter i skyggen.

  Aktiviteter: kajakk, stand-up paddle, sykkelturer og fjellturer. Det er en flott opplevelse å padle på elven.
  Personalet er også behjelpelig med å arrangere utflukter for de som ønsker dette.

  Den nærmeste stranden er Ile aux Cerfs. Det er gratis båt som frakter deg fra campen til stranden (og tilbake) hver dag. Turen tar ca. 20 minutter, og er en fin opplevelse.

  Ansvarlig turisme

  Otentic Eco Tent er en pioner innenfor bærekraftig utvikling på Mauritius. Maten som serveres her handles lokalt, samtidig som de dyrker sine grønnsaker. Alle de ansatte kommer fra den nærliggende landsbyen. Campen driver med kildesortering og resirkulering, og gjestene tilbys kun aktiviteter som skjermer miljøet.

  Vår mening

  Dette er for deg som ønsker å bo annerledes og vil virkelig oppleve det ekte Mauritius. En flott mulighet er å kombinere noen dager total avkobling på Otentic med noen dager på et strandhotell.