Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

  PARADIS BEACHCOMBER GOLF RESORT & SPA

  5 out of 5 stars

  Golfhotell på Mauritius

  Paradis har en praktfull beliggenhet på den sydvestlige siden av Mauritius, direkte på den vakre Le Morne halvøya. Omgitt av en lang strand, frodige omgivelser og Le Morne–fjellet, bor du i rolige omgivelser. Hotellet ligger direkte på en vakker strand som strekker seg syv kilometer bortover. Her er det fine, langgrunne strender med hvit korallsand, men enkelte steder kan det være korallbunn.

  Paradis er bygget i lokal stil og lokker med 280 rom og suiter samt 13 villaer, hver med tre soverom.
  Alle rommene er pent innredet og har terrasse eller balkong, aircondition, takvifte, eget bad med badekar, dusj, hårføner, minibar, safe, LCD TV, WiFi og te/kaffekoker.

  Som gjest på hotellet spiser du godt, og kan velge mellom fire restauranter. La Brabant serverer frokost, lunsj og middag (bufférestaurant). Det er tre à la carte restauranter. La Palma byr på enkle retter på dagtid, og om kvelden serverer de deilige italienske delikatesser. Blue Martin lokker med fisk– og skalldyrsretter. På Ravanne nyter du kreolske retter mens stjernene lyser over deg og lyden av bølgene danner bakgrunnsmusikken.

  Hotellet har et flott og stort svømmebasseng, fire barer, Spa by Clarins, barneklubb, gratis WiFi og en liten butikk.

  Selv om dette er et golfhotell på Mauritius, så er aktivitetstilbudet meget stort på Paradis, og som gjest kan du velge mellom tennis, bordtennis, stort treningssenter, volleyball og pétanque.
  Vannaktiviteter som er inkludert er snorkling, vannski, windsurfing, seile, kajakk eller pedalbåt. Hotellet har også en egen 18–hulls golfbane og sykkelutleie (klikk her for kart over golfbanen).

  Som gjest på Paradis kan du også benytte deg av fasilitetene på søsterhotellet Dinarobin.

  Vår mening

  Dette er hotellet for deg som ønsker å kombinere late dager på stranden med et stort utvalg aktiviteter. Passer for både par, aktive mennesker og familier.
  Mauritius kan også kombinerer med andre destinasjoner, som for eksempel safari i Sør-Afrika.