Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Paradise Cove Boutique Hotel

  PARADISE COVE BOUTIQUE HOTEL

  5 out of 5 stars

  Nydelig og nyoppusset boutique hotell beliggende på nordøstkysten av Mauritius, bare to kilometer fra den lille landsbyen Cap Malheureux og fem kilometer fra livlige Grand Baie. Med sin egen lagune, odde og private strand er dette det perfekte stedet for en romantisk ferie.

  Paradise Cove er et «kun for voksne hotell», som egner seg spesielt for nygifte og par som ønsker en rolig og fredelig ferie.

  Hotellet har 75 rom fordelt i fire kategorier: Deluxe Premium, Junior Suite, Prestige Junior Suite og Senior Suite. Rommene er elegante, lyse og smakfullt innredet med lokale og rustikke elementer. De har aircondition, bad med dusj, hårtørrer, satellitt TV, minibar, gratis WiFi, safe, te/kaffe fasiliteter og terrasse eller balkong. Alle rommene har utsikt mot hagen og bukten.

  Som gjest på Paradise Cove har du tilgang til fire restauranter hvor kokkene inviterer deg på utsøkte lokale og internasjonale retter. Tre av dem er inkludert i halvpensjon eller All Inclusive pakke, mens den ene (The Cove) kommer mot et tillegg.
  The Dining Room er hotellets hovedrestaurant, åpen for frokost og middag. Den sofistikerte XO frister med spennende japanske og asiatiske retter. The Peninsula serverer deilige tapas og andre internasjonale delikatesser. The Cove er hotellets mest intime restaurant, hvor gjestene sitter i tête-à-tête i romantiske omgivelser (mot et tillegg).

  Blant hotellets andre fasiliteter er det tre barer, et nydelig Spa med eksklusive Cinq Mondes produkter, suvenirbutikk, treningsrom, møterom, to flombelyste tennisbaner og sykkelutleie.

  Hotellet har også tre lekre svømmebassenger hvor det ene ligger på en egen odde med flott utsikt mot havet og øya Coin de Mire.

  Blant vannsportsaktiviteter som tilbys er det både windsurfing, vannski, pedalbåt og kajakk.

  Den offentlige stranden Anse la Raie, som ligger i gangavstand til hotellet, er det nest beste stedet på Mauritius for kitesurf, og passer fint for både nybegynnere og de mer erfarne.

  Paradise Cove har en nydelig og velstelt hage som er tatt godt vare på og som er utviklet over lang tid. Føler du for å ligge litt for deg selv, kan du tilbringe dagen i ”love nest” som har egne solsenger.

  Stranden på Paradise Cove er innerst i en bukt, ikke ut mot havet.

  I hotellets ankomst & avreise lounge, får gjestene som ankommer tidlig eller skal reise sent fra hotellet, muligheten til å disponere egen «kabine». I «kabinen» har du bad, plass til oppbevaring av bagasje og ikke minst nøkkel. Du beholder «kabinen» helt til rommet ditt er klart for innsjekk eller du blir kjørt til flyplassen. Et helt unikt og nytt konsept på øya!

  Vår mening

  Med sin flotte beliggenhet på nordkysten av øya, er Paradise Cove Boutique Hotel det perfekte sted for å komme vekk fra hverdagen og tilbringe dagene sammen. Dette er et hotell for voksne, og både venner, par og bryllupsreisende vil garantert nyte en stille og avslappende ferie her. Upåklagelig service, deilig mat, sjarm og eleganse. En perle av et hotell, som oser av sjarm.

  Mauritius lar seg enkelt kombinere med andre destinasjoner. Ønsker dere safari først og deretter avslapning på Mauritius? Ikke noe problem, hva med safari i for eksempel Sør-Afrika. Ta kontakt med oss for en reiseprat. Ønsker du å lese om innreiseregler til de ulike landene, kan du gjøre det på UD sine nettsider her.