Paradise Cove Boutique Hotel

PARADISE COVE BOUTIQUE HOTEL

5 out of 5 stars

Nydelig og nyoppusset boutique hotell som ligger på nordøstkysten av Mauritius, bare to kilometer fra den lille landsbyen Cap Malheureux og fem kilometer fra Grand Baie. Med sin egen lagune og private strand er dette det perfekte stedet for en romantisk ferie.

Hotellet har 67 rom fordelt i fire kategorier: Deluxe Premium, Junior Suite, Prestige Junior Suite og  Senior Suite. Rommene er elegante, lyse og smakfullt innredet med lokale og rustikke elementer. De har aircondition, bad med både dusj og badekar, hårtørrer, satellitt TV, minibar, gratis internett, safe, terrasse eller balkong. Alle rommene har utsikt mot hagen og bukten.

Hotellet har fire flotte restauranter hvor kokkene inviterer deg på utsøkte lokale og internasjonale retter. Det er også to barer og et nydelig Spa.

Paradise Cove har en nydelig og velstelt hage som er tatt godt vare på og som er utviklet over lang tid. Du kan tilbringe dagen i ”love nest” som har egne solsenger. hvis du føler for å ligge litt for deg selv.
De har to lekre svømmebasseng hvor det ene ligger på en egen odde med flott utsikt mot havet.
Stranden er innerst i en bukt, ikke ut mot havet.

Dette er et «kun for voksne hotell», som egner seg spesielt for nygifte og par som ønsker en rolig og fredelig ferie.

Aktiviteter: To tennisbaner, treningssenter og spa.
Vannaktiviteter: Anse la Raie er det neste beste stedet på øya for kitesurf, og passer fint for både nybegynnere og de mer erfarne. Det tilbys også windsurfing og vannski, pedalbåt og kajakk.

Vår mening

Med sin flotte beliggenhet på nordkysten av øya, er Paradise Cove Boutique det perfekte sted for å komme vekk fra hverdagen og tilbringe dagene sammen. Dette er et hotell for voksne, og både venner, par og bryllupsreisende vil garantert nyte en stille og avslappende ferie her. Høy kvalitet på service og deilig mat.