Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Shandrani Beachcomber Resort & Spa

  SHANDRANI BEACHCOMBER RESORT & SPA

  [usr 5.0]

  Med sin flotte beliggenhet på en egen halvøy på sørøstsiden av Mauritius, omringet av en lagune og en marinepark, er Shandrani et utmerket valg for alle reisende. Uansett om du vil tilbringe dagene på en av de tre strendene, ved bassenget eller ha aktive dager, så er du kommet til rett sted.

  Hotellet er bygget i tropisk stil, og er meget smakfullt dekorert. Totalt er det 325 rom, fordelt i, superior, deluxe, suite og familierom. Rommene er meget lekre og har balkong eller terrasse, aircondition, gratis WiFi, TV med satellittkanaler, minibar, vannkoker, kaffe/te, hårføner og safe.
  Deluxe rommene kan ta to voksne og to barn, eller tre voksne. Familierommene består av to separate soverom, oppholdsrom og to bad. Her kan det bo to voksne og opptil tre barn opptil 17 år.

  Når sulten melder seg, frister fem restauranter med god mat. Du kan velge mellom buffet, italiensk, middelhavsinspirert mat, thailandsk, vegan og vegetariansk mat.
  Hotellet har også to barer hvor du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag.

  For deg som ønsker å være aktiv i ferien, mangler det ikke på tilbud. Ta en tur i treningsstudioet eller delta på en av de mange treningstimene som tilbys. Hotellet har også vanngymnastikk, aerobic, tennisbane, bordtennis, vannski, windsurfing, kajakk, glassbunnbåt, pedalbåt og snorkling. Du kan også dykke eller ta dykkerkurs.

  Shandrani har egen barneklubb for barn mellom 3 og 12 år, samt en liten lekeplass.

  Strandløvene koser seg på en av de tre strendene. Strendene er fine og langgrunne, med hvit korallsand rundt. Noen steder er det korallbunn, så badesko kan være lurt å ha med.  Det er flotte snorklemuligheter rett utenfor stranden i en egen marinepark. Med flere strender som ligger litt for seg selv, er det mulighet til å være litt alene om man ønsker det.

  Hotellet har egen 9–hulls golfbane (pitch & putt) som er ganske utfordrende. Det er også sykkelutleie om du vil ta utforske området i nærheten.
  Når kvelden nærmer seg kan du bestille en massasje og riktig pleie deg selv. Hotellet har et lekkert Spa by Clarins.

  Går du med gifteplaner? Eller planlegger bryllupsreisen? Da er Shandrani et utmerket valg. I vakre omgivelser kan dere feire kjærligheten og hverandre. Brudepar får gode rabatter og blir gjort stas på under oppholdet.

  Shandrani ligger kun 10 minutters kjøretur fra flyplassen.

  Ansvarlig turisme

  Hotellkjeden Beachcomber på Mauritius har innført en rekke tiltak for å bevare miljøet, bl.a. fjernet plastflasker og benytter isteden glass (som resirkuleres), resirkulering og avsalting av sjøvann, energisparing, avfallssortering, osv. I tillegg har de en rekke engasjement på land og til vanns.
  Les mer om Beachcomber sitt engasjement her.

  Vår mening

  Et All Inclusive førsteklasses hotell som passer godt for familier og par som liker stemning i en avslappet atmosfære, med gode strandmuligheter og et bredt aktivitetstilbud.