Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Shanti Maurice Resort & Spa

  SHANTI MAURICE RESORT & SPA

  5 out of 5 stars

  Gjemt bak sukkerplantasjene ligger nydelige Shanti Maurice, som en godt bevart hemmelighet. Dette flotte 5-stjerners boutique hotellet tilbyr alt man ønsker seg når man skal ha drømmeferien. Her slapper man av til palmesus og lekre hvite sandstrender, og som gjest kan du også benytte deg av en av de største spa avdelingene ved Det indiske hav, eller en av Mauritius flotteste golfbane. Her får du alt på et sted. Hotellet har til og med en egen grønnsaks- og krydderhage hvor de produserer sine egne produkter til restaurantene.

  Hotellet tilbyr tre forskjellige restauranter hvor du kan drømme deg bort med deilige lokale retter. Her finnes ingen buffet. Alle måltidene serveres à la carte. Her har du også muligheten til å få kokken til å lage en piknikkurv som du kan ta med deg og nyte i skyggen av en palme i hagen, eller på stranden. Om du ønsker å oppleve litt mer av den lokale kulturen kan du bli med på ’bestemors middag’: en hyggelig aften med typiske kreolske retter, sammen med lokalbefolkningen. Selv om det er et luksus hotell er atmosfæren veldig avslappet og det finnes ingen dress code.

  Rommene er fordelt i flere kategorier: Junior Suite Oceanview, Oceanview Pool Villa, Oceanview Double Suite Pool Villa og Oceanfront Double Suite Pool Villa. Junior Suiten er på 81 kvm, hvor de på bakkenivå tilbyr direkte tilgang til stranden og utendørs dusj, mens de på høyere nivå tilbyr havutsikt. Alle villaene har i tillegg eget oppvarmet basseng og jacuzzi. Rommene vender ut mot havet, så man har nydelig utsikt til stranden, som er nesten privat, da det er ingen nærliggende hotell i området.

  Aktivitetene som tilbys på Shanti Maurice er mange og varierte, deriblant tennis, vannsportaktiviteter, golf (Avalon), jogging, power walking, pilates, fingermaling, hageomvisninger og matlagingskurs. Hotellet er også tilrettelagt for barn hvor miniklubben ”Les Petits Dodos” tilbyr dem morsomme og spennende aktiviteter og flotte lekeapparater.

  Shanti Maurice har blitt flere ganger kåret til «Best Luxury Resort Spa in the Indian Ocean» av «World Luxury Spa Awards «. Dette viser hvor bra kvalitet det er på spaavdelingen deres. De har mange forskjellige behandlinger og et fantastisk flott spaområde med hele 25 behandlingsrom.

  Vår mening

  Et romantisk og intimt hotell som oser av sjarm. Perfekt for deg som vil bo litt skjermet fra resten av øya, setter pris på høy kvalitet, god mat og upåklagelig service. Passer utmerket for et bryllup, en bryllupsreise eller en kjærlighetsferie.

   

  Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.