Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  The Oberoi Beach Resort Mauritius

  THE OBEROI BEACH RESORT MAURITIUS

  5 out of 5 stars

  The Oberoi er et lekkert og luksuriøst hotell beliggende på den nordvestlige kysten av Mauritius, kun 15km nord for hovedstaden Port Louis og 12 km sør fra Grand Baie. Perfekt hotell for å legge bryllupsreisen til Mauritius.

  Hotellet er inspirert av lokale og asiatiske detaljer og er et av de flotteste hotellene på Mauritius. Det ligger litt for seg selv og har en rolig atmosfære, hotellet passer dermed best for par som ønsker seg ro og setter pris på flotte omgivelser med god mat. Hotellet ligger i marineparken Turtle Bay og har båt som tar deg med ut på revet for å snorkle.

  The Oberoi Beach Resort har 71 villaer, fordelt i flere kategorier: Luxury Pavilion, Luxury Villa med privat hagen, Luxury Villa med privat pool og  Royal Villa med privat pool.
  Alle rommene er smakfullt innredet og har air condition, safe, telefon, satellitt-TV, DVD spiller, minibar, te/kaffe/espressomaskin, et lekkert bad med dusj og nedsunket marmorbadekar & en privat terrasse.

  Av fasilitetene finnes det to svømmebasseng (et som er kun for voksne), jacuzzi, Spa, treningssenter, mini-klubb, en bar og to restauranter. Det er også frisør, 24 timers rom service og konferansefasiliteter.

  På stranden ligger håndklær klare på solsengen og vannflasker får du servert eller du kan hente selv fra hotellets kjølebokser, som du finner flere steder langs stranden og ved bassenget.

  På The Oberoi kan man velge å spise på «The Restaurant», «On the Rocks» eller ha privat middag i egen villa. Hotellet kan også arrangere private middager på «The GunPowder Room», som serverer utsøkte kreolske retter.

  Som gjest på The Oberoi kan du velge mellom et stort utvalg av sportsaktiviteter som for eksempel vannski, wake board, vindsurfing, snorkelling, seiling (Hobbie cat og Laser), kajakk, sykling med mer.

  Vår mening

  Dette er et førsteklasses hotell med en herlig atmosfære og en service vi sjeldent har opplevd like bra. Passer spesielt godt for par som ønsker høy standard og meget god mat.

  Hva med å kombinere palmesus på Mauritius med safari. Kontakt oss for å høre hva som kan passe for deres ønsker.