Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

  TROU AUX BICHES BEACHCOMBER GOLF RESORT & SPA

  5 out of 5 stars

  En hvit, langstrakt strand, turkisblå lagune med krystallklart vann og en tropisk hage. Dette er bare litt av sjarmen til legendariske Trou Aux Biches. Dette luksushotellet ligger på nordvestkysten av Mauritius og byr på en ferieopplevelse du sent glemmer.

  Trou Aux Biches er et 5–stjerners hotell og ligger rett på en to kilometer lang strand med kritthvit sand. Hotellet består av individuelle paviljonger og villaer, omgitt av en tropisk og frodig hage.

  Paviljongene har tre store rom eller suiter. Alle rommene er lekkert dekorert og har terrasse eller balkong, aircondition, takvifte, eget bad med badekar, dusj, hårføner, minibar, safe, LCD TV, WiFi og te/kaffekoker. Enkelte av rommene har også utendørs dusj.

  Villaene ligger litt tilbaketrukket fra stranden i en egen hage. De har to eller tre soverom, privat basseng og butler service. Rommene er utstyrt med enten dobbeltseng eller to separate senger, et stort bad, aircondition, takvifte, minibar, hårføner, WiFi, safe og terrasse eller balkong. De er innredet med naturstein og tre og gir et uforglemmelig ferieopphold.

  Trou Aux Biches er det hotellet på Mauritius som byr på størst utvalg når det gjelder den gastronomiske reisen. Fyll magen i en av hotellets seks restauranter hvor fire ligger i nær beliggenhet av bassenget mens de to andre i nærheten av stranden og havet.
  Hotellet har to barer: hovedbaren har utsikt over bassenget og havet og her kan man spise pannekaker på ettermiddagen. La Caravelle Bar ligger rett ved stranden og inviterer gjestene til å smake hjemmelaget rom eller et glass Champagne mens de beundrer solnedgangen.

  Familiens minste kan være med i Bob Marlins barneklubben (3 -12 år) og tilbringe dagene med forskjellige aktiviteter under oppsyn av en instruktør. Det er en egen klubb for tenåringer (13-17 år).

  Foruten et stort svømmebasseng og en vakker strand lokker hotellet med treningssenter, tennis, bordtennis, volleyball, pétanque og sykkelutleie.
  Vannaktiviteter som tilbys er snorkling, windsurfing, kajakk, vannski, dykking, seiling, turer med glassbunnbåt og pedalbåt.

  Hotellets lekre Spa holder til på 2897m2, i en tropisk hage og oppfyller alle kriteriene et spa skal ha. De bruker produkter fra det berømte franske merke Clarins. Her kan man virkelig fornye og forfriske seg selv.

  Trou Aux Biches ligger åtte kilometer fra den trivelige fiskelandsbyen Grand Baie som har butikker, barer og restauranter.

  Vår mening

  Trou Aux Biches er kjent for sin gjestfrihet, sjarm, autentisitet og personlige service. Flott beliggenhet, innredning og et stort utvalg i aktiviteter gjør at hotellet passer for alle.