Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Anantara Bazaruto Island Resort

ANANTARA BAZARUTO ISLAND RESORT

5 out of 5 stars

Afrikansk øyromantikk, i din egen verden!

Oppfyll drømmen om å komme deg langt vekk fra hverdagen hjemme, til paradisøya Bazaruto. Dette er en liten juvel som ligger rett utenfor kysten av Mosambik. Her er det få ting som kan distrahere ditt opphold, og alt handler om å slappe av og gripe dagen. Du fortaper deg i vakker natur, det fredfulle livet på øya og de uforglemmelige opplevelsene.

Hotellet tilbyr 44 villaer, fordelt i kategoriene Beach, Sea og Pool. Villaene er plassert slik at du har privatliv, omgitt av frodige vegetasjon og er en herlig blanding av luksus og rustikk sjarm. Du har enten utsikt mot hagen eller stranden.

Alle villaene har veranda med solseng, bord og stoler, aircondition, myggnett, sitteområde inne, store bad med dusj og toalett, flatskjerm-tv, minibar, safe, hårføner, te/kaffekoker, utendørsdusj og hengekøye i hagen.

Fasilitetene består av to utendørssvømmebasseng, tre restauranter, bar, møte- /konferanserom, spa, gave/suvenirbutikk, treningssenter, stall, dykkesenter og lekerom for barna.

Det mangler ikke på tilbud når det gjelder aktiviteter, både til lands og til havs.
For de som ønsker å forlate solsengen en stund, lokker hotellet med snorkling, vannski, brettpadling, kajakk, dykking og dyphavsfiske.
Det arrangeres også båtturer og cruise i solnedgang.

Ønsker du å oppleve litt av kulturen, arrangeres det utflukter i området, hesteturer på stranden, fugletitting og kokekurs.

Anantara oppfyller drømmen om å nyte Mosambik i luksuriøse omgivelser. Slapp av med en tropisk drink på stranden eller terrassen og se solen forsvinne i horisonten. Avslutt dagen med en deilig massasje på hotellets spa og smak lokale delikatesser når middagen inntas. Det kan også arrangeres spesielle middager om ønskelig. Hvilken bedre måte å avslutte ferien på enn med en middag på stranden?

Vår mening

Passer perfekt for alle som ønsker å kombinere vakker strand og badeliv med spennende aktiviteter. Anantara er et utmerket valg for både par og familier.