Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Hotel Bahia Mar

HOTEL BAHIA MAR

4.3 out of 5 stars

Flott og moderne boutique hotell beliggende rett på en lang og vakker hvitsandstrand. Hotell byr på fantastisk utsikt over havet og Bazaruto skjærgården og sentrum av Vilankulo er kun noen få minutter unna med tuk-tuk.

Totalt har de 8 Sea View rom og 4 Beach Luxury Suites. Dobbeltrommene ligger i annen etasje, har air condition, safe, myggnett over sengen, et romslig bad med dusj og en stor terrasse med solsenger og havutsikt.
Suitene har et moderne kjøkken, stue med tv, separat soverom med dobbeltseng og myggnett, et stort bad med badekar, separat WC, innendørs- og utendørsdusj. Det er air condition, safe, kjøleskap og hårtørrer. På terrassen er det solsenger, plunge pool, spisebord og grill. Det er mulig å ha køyesenger med plass til to barn i suiten, noe som gjør det helt perfekt for familier.

Blant hotellets fasiliteter er det restaurant, to barer, suvenirbutikk, treningsrom, møterom, Spa, utendørsbasseng og et lite barnebasseng for de minste. De leier ut FatBikes, arrangerer kanoturer på Govuro River (for fugle- og naturelskere), kite-surfing, yoga-timer, quad-turer til Red Dunes og diverse båtutflukter til Bazaruto Archipelago. Stilig bar i bassengområdet, med TV-krok, kunstutstilling, dart og biljardbord.

Bahia Mar er et «Fair Trade Hotel» som støtter en lokal skole og diverse prosjekter.

Vår mening

Et meget fint og stilfullt boutique hotell for deg som vil ha god standard. Passer både for par og familier. Egner seg ikke for rullestolbrukere eller folk som er dårlig til bens. Utmerket for en romantisk bryllupsreise!