Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Machangulo Beach Lodge

MACHANGULO BEACH LODGE

4.3 out of 5 stars

Machangulo Beach Lodge ligger nydelig til i sanddynene ved Santa Maria Peninsula sør i Mosambik, cirka 60 minutter med båt Maputo.
Fra lodgen har man utsikt over kanalen mellom fastlandet og øya Inhaca Island. Lodgen er plassert i et rikt og variert landskap blant uberørt skog i sanddynene og endeløse hvite strender, elvemunninger og Det indiske hav.

Dette intime stedet tilbyr åtte private luksus rom. Hvert rom tilbyr et komfortabelt tilfluktssted til sine gjester med eget bad, air-condition og en privat terrasse. Det er fem rom som har nydelig utsikt utover havet og tre som har utsikt mot de flotte sanddynene.

Hovedbygningen har et flott lounge område, bar og en restaurant. På de fleste klare kvelder samler gjestene seg rundt utendørsgrillen/bålet for både å varme seg og for kosen sin del.

De har et stort utvalg av aktiviteter på alle aktivitetsnivåer. Noen av det mest populære å gjøre er å fiske enten i kanalen eller ute til havs. Å snorkle eller dykke i Inhaca marinepark eller ved revet like ved. Man kan også spotte hval i perioden fra juni til november, se babyskilpadder sent på våren og spotte vakre fugler. Det er også utflukter for barn.

Vår mening

En hyggelig lodge med god atmosfære. Perfekt for deg som vil bo i fredelige omgivelser, liker å dykke og er opptatt av god service.