Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Vilanculos Beach Lodge

VILANCULOS  BEACH LODGE

4 out of 5 stars

Vår favoritt hotell i Vilankulo!

Med sin beliggenhet rett på en vakker hvitsandstrand, sin gode restaurant og sin avslappende atmosfære, er Vilanculos Beach Lodge ett av de beste overnattingsstedene i Vilankulo.
Denne sjarmerende lodgen ligger i den hyggelige og livlige kystbyen Vilankulo og rett overfor den pittoreske Bazaruto skjærgården.

Vilanculos Beach Lodge består av 22 lekre bungalows med stråtak og stilfullt interiør. Alle rommene har en-suite bad, myggnett, safe, te/kaffekoker, air condition og en liten terrasse. De ligger på en liten skråning og de fleste har utsikt over Det vakre indiske hav. De har ett familierom – bygget på påler – med to soverom og en stor terrasse som vender mot havet.

Restauranten serverer utsøkte retter med smaker innhentet fra den mosambikiske, portugisiske og internasjonale kjøkken.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar og Spa. Det er tilgang til Wifi.
Gjestene på Vilanculos Beach Lodge kan tilbringe dagene i hotellets lekre basseng, svømme i det varme turkishavet, snorkle, dykke, padle, dra på kajakktur/ridetur/båttur, dra på hvalsafari (sesongbetont), prøve seg på kitesurfing, fiske, spille volleyball eller bare nyte late dager på stranden.

Vår mening

Vilanculos Beach Lodge er et utmerket valg for deG som ønsker å nyte stranden og utforske Bazaruto øyene.Et koselig strandhotell hvor du opplever den autentiske smaken av Afrika, blandet sammen med europeisk komfort. Atmosfæren er avslappet og vennlig.