Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Villa Santorini

VILLA SANTORINI

5 out of 5 stars

Når Middelhavet møter Afrika …

Et lekkert boutique hotell som ligger rett ved Vilankulos Red Dunes og cirka 40 minutter med bil fra flyplassen.

Dette eksklusive hotellet er bygget på en klippe over King Fisher Bay og med sin originale arkitektur fremstår hotellet, som en ren replika av øya Santorini. Husene er hvitkalket med blått tak, har store vinduer og skjermet terrasser eller balkonger.
I hovedbygning er det 3 gjesterom og to flotte suiter. Det er to villaer som har enten to eller tre soverom, et stort kjøkken, stue med tv, terrasse, eget basseng og egen kokk. Den ene villaen er bygget som et kapell, har to soverom og er mer tilpasset familier.

Alle rommene er elegant innredet med lyse toner og smakfulle detaljer. De har et stort bad, myggnett over sengen, balkong med utsikt over Bazaruto, safe og Wifi.
Hotellet selges som All Inclusive.

Blant fasilitetene er det Spa og suvenirbutikk. Det serveres deilig mat, og man spiser ut i hagen eller på terrassen, alt etter gjestenes ønsker og værforhold. De dyrker sine egne grønnsaker, prøver å kutte ut plastikk og tilbyr organisk mat.

Utsikten over King Fisher Bay og Bazaruto Archipelago er slående vakker!

Vår mening

Dette er et high-end hotell, som er perfekt for deg som ønsker å bo for deg selv. Passer ikke for deg som er dårlig til bens da man må bruke trapper for å komme ned til stranden. Utmerket og eksklusivt sted for en romantisk bryllupsreise.