Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Namib Desert Lodge

  NAMBID DESERT LODGE

  4.5 out of 5 stars

  Namib Desert Lodge ligger 60km nord for Sesriem, ved foten av de forsteinede sanddynene. Dette er et ideelt utgangspunkt for deg som vil besøke Sossusvlei, Sesriem og denne delen av Namib ørkenen

  Lodgen har 65 komfortable hvitmalte hytter, alle med en-suite rom, air-condition, separat markterrasse/uteområde, myggnett og med to separate senger. Hyttene er fordelt mellom palmetrær på området. Her finns også en stor veranda hvor gjestene kan slappe av og betrakte utsikten, med en drink fra en velfylt bar.

  Buffet frokost og middag serveres i en separat bygning hvor restauranten har høyt og luftig tak, halve vegger og steingulv. På forespørsel kan man bestille et utvalg lett lunsj eller piknikkurv.

  Namib Desert Lodge har 2 fine svømmebasseng, det ene med parasoller og solsenger med muligheten for å få seg en avkjølende dukkert.

  Aktiviteter: De famøse sanddynene i Sossusvlei. Fauna og flora i Namibia ørkenen har tilpasset seg det ekstreme miljøet, som varierer fra opptil 40 grader Celsius dagtid til minusgrader om natten, samt sparsomt med nedbør. Her foregår mye under sanden.

  Vår mening

  Et meget bra alternativ i ørkenområdet, som passer både voksne og barn. God avstand mellom hyttene. Parkering.