Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Namushasha River Lodge

  NAMUSHASHA RIVER LODGE

  4.4 out of 5 stars

  Nordøst i Namibia, i grønne og frodige omgivelser, finner vi Namushasha River Lodge. Denne komfortable lodgen ligger nydelig til ved Kwando River, i Caprivi området.

  De 24 chalets, doble og triple, ligger langs elvebredden. De er bygget i typisk afrikansk stil, med lyse farger og med bruk av treverk i møbler og interiør. Rommene har terrasse, myggnett rundt sengen, safe, bad og skrivebord.

  Lodgen har en restaurant med hyggelig terrasse, bar, svømmebasseng og campingplass for de mer eventyrlystne. Internett/Wifi i fellesområdene.

  Namushasha River Lodge ligger rundt 50 km fra Mashi. Mashi verneområde er et tradisjonelt kulturarvsenter hvor du kan oppleve Caprivians sang og dans. På lodgen tilbys det flere aktiviteter, blant annet båtturer, elvecruise, gåturer for å se på fuglelivet og game drives. Lodgen er en fin utgangspunkt for å besøke Bwabwata National Park – hit kommer man først med båt langs elven, til et safari kjøretøy som tar deg inn i den afrikanske bushen.

  Vår mening

  Namushasha er et sjarmerende sted man lett blir henrykt av. Kan kombineres med stop enroute til eller fra Victoria Falls. Passer best for voksne.