Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Rodrigues

  I Det indiske hav finner du en liten, vakker øy hvor tempoet er helt annerledes enn hva vi er vant med. De kritthvite strendene ligger omtrent øde, og her er det godt om plassen.

  Korallrevene er hjem til fargerrike fisker i alle størrelser og former. På land rusler kjempeskilpadder av sted i rolig tempo, som reflekterer livsstilen på øya. For besøkende er Rodrigues en perle, som frister besøkende med et tropisk klima, sjarmerende små byer og meget gode overnattingsmuligheter.

  Hovedstaden Port Mathurin er en trivelig liten by med en avslappet atmosfære. På lørdager skrus tempoet litt opp, da er det nemlig markedsdag. Nyt et godt måltid på en av restaurantene, og sørg for at du smaker på øyas spesialitet: Blekksprut med curry.

  Selv om Rodrigues i hovedsak er en destinasjon for de som ønsker late dager på stranden og bading, har øya også et godt og variert aktivitetstilbud. Knytt lissene på skoene, legg vannflasken i ryggsekken og utforsk øya til fots. Uansett hvor du ender opp, kan du finne en lagune med strand og flotte bademuligheter, så husk badetøy og håndkle. Du vet aldri hvor og når det frister med en dukkert. Du kan også oppleve øya fra sjøsiden, og det tilbys en rekke båtturer hvor vinden river i seilet. Lunsj er inkludert, og kanskje venter en piknik på stranden.

  Hovedstad
  $Port-Mathurin
  Innbyggere
  $42 058
  Areal
  $108 km²
  Offisielt språk
  $Fransk, Engelsk
  Lokalt språk
  $Fransk-kreolsk
  Valuta
  $Mauritisk rupi (MUR)
  Lokasjon
  $Det indiske hav
  Rodrigues er ei øy i Indiahavet. Den tilhører republikken Mauritius, som den ligger 560 km øst for.

  • Hovedstaden Port Mathurin (cirka 6 000 innbyggere) med sine restauranter og markeder.
  • François Legaut Giant Tortoise and Cave Reserve med kjempeskilpadder.
  • Fuglereservatet Ile de Cocos.
  • Vakre fotturer på klipper, i fjellet eller ved stranden.
  • Trou D’Argent, en vakker strand som er kåret til en av de 30 vakreste og bevarte i verden.

  • Caverne Patate, med guidede turer for å se stalaktitter og stalagmitter.
  • Rodrigues Jardin des 5 Sens, øyas botaniske hage.
  • Turer med seilbåt.
  • Zipline.
  • Fisketurer i den lokale båten pirogue.
  • Lei en scooter og utforsk øya på den måten.

  Det tropiske klimaet gjør Rodrigues til en helårsdestinasjon, hvor temperaturen varierer mellom 28-35 grader om sommeren (november til april) og gradestokken stopper på 18-27 om vinteren.

  Hotell

  Magellan Tours har et større utvalg av hotell på Rodrigues. Noen av våre favoritter finner du beskrevet under, men vi kan også tilby en rekke andre flotte bosteder. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

  Vi skreddersyr reiser for våre kunder og derfor har vi ikke faste priser på hjemmesidene våre.

  Vi lager priseksempler for å vise veiledende priser og for å vise hva vi tilbyr. Du kan enten bestille en av våre forslag eller du kan sende oss en forespørsel med dine ønsker og spørsmål. Det enkleste er om du kontakter oss for tilbud med prisoverslag. Priser endrer seg hele tiden og baserer seg på hva som er ledig når man bestiller, derfor lønner det seg alltid å være tidlig ute. Vi leter etter de beste avtalene med fly og hotell hele tiden, samtidig som vi er opptatt av god kvalitet og høy service på det vi gjør.

  Kombiner eksotiske Rodrigues med Mauritius

  Fra kr. 31 330,- / PR. PERS

  Drømmeferien! Paradisstrender helt for deg selv på Rodrigues. Det er nesten ingen turister på Rodrigues, så reis hit før andre også oppdager hvor vakkert det er. En ferie til Mauritius slår aldri feil og det er perfekt å kombinere disse to øyene.

  Eventyrlig bryllupsreise på Mauritius & Rodrigues

  Fra kr. 32 115,- / PR. PERS

  Kombiner nydelig og nyoppusset Hotel Paradise Cove på Mauritius med paradisstrender helt for deg selv på Rodrigues.
  Dette er den perfekte kombinasjonen for en bryllupsreise eller en romantisk kjærlighetsferie.

  En uke på Tekoma Boutique Hotel på Rodrigues

  Fra kr. 24 765,- / PR. PERS

  Tekoma er det mest luksuriøse overnattingsstedet på Rodrigues. Et meget fint boutique hotell med ideell beliggenhet, direkte på Pointe Coton, en av de vakreste strendene på øya.

  La oss skreddersy din drømmereise!

  Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser.