Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Carana Beach Hotel

CARANA BEACH HOTEL

4 out of 5 stars

En frisk pust på Mahé!

Carana Beach er et nytt og elegant boutique hotell som åpnet i april 2016.
Hotellet ligger på en av de mest bildeskjønne strendene på øya Mahé. Her trer du inn i en tilstand av total avkobling. Med nesen vendt mot havet kan du lene deg tilbake og glemme hverdagen hjemme.

Hotellet er designet slik at det fremhever den ville naturen på denne unike beliggenheten. Fra hvert rom har du utsikt mot en slående, blå himmel, omgitt av frodig vegetasjon, massive granittstøtter og den hvite sandstranden. Kan du be om mer?
Arkitekten har mikset modernitet med tradisjonell arkitektur, hvor havet går igjen som tema i interiøret og Seychellenes kultur spinner som en tråd gjennom det hele. Her finner du en avslappet atmosfære, men også et elegant miljø, perfekt for nytelse, bespisning og oppladning av batteriene.

Carana Beach har 40 store chalets, som alle vender mot havet. Rommene fordeles på 28 chalets med havutsikt og 12 chalets med egen plunge pool, og herfra kan du slappe av, lene deg tilbake med noe godt i glasset og nyte havutsikten. Alle rommene har terrasse, aircondition, store bad med dusj og toalett, vifte, telefon, Wifi, TV, safe, kjøleskap, te/kaffekoker og hårføner. Noen av chaletene er tilpasset barnefamilier.
Den vakre og skjermet lille stranden ligger bare noen få meter fra rommene.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, to restauranter, en bar, en koselig lounge og et lite Spa.

Det er mange ulike spisemuligheter på Carana Beach, og det serveres en herlig blanding av internasjonale og lokale retter. Råvarene kommer fra hotellets egen lille hage.

Byen Victoria ligger bare noen få minutter unna og det ligger en bussholdeplass rett over hotellet.

Vår mening

Carana Beach lokker med sin unike sammensetning av modernitet og den genuine Seychellene-opplevelsen. Her bor du i flotte omgivelser og i høy standard. Passer for både par og familier.