Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Denis Private Island

DENIS PRIVATE ISLAND

5 out of 5 stars

Denis Island er en fortryllende liten koralløy, en sjelden perle i det safirfargede havet. Dette er det perfekte sted for deg som ønsker å gi slipp på hverdagen for en stund, vandre barbent rundt på stranden, nyte solnedgangen, hverandre og et opphold i luksus. La deg forføre av eleganse, utsøkt mat og vakre omgivelser.

Det eneste hotellet på den private øya er luksusanlegget Denis Private Island. Hotellet har kun bungalower som ligger på stranden. Små hager og hekker skiller hver bungalow slik at man bor for seg selv. Her er det lett å få følelsen av at man er alene i verden. Den vakre stranden er bare noen meter unna.

Denis Private Island består av 25 store og romslige bungalower. Hver bungalow har en stor terrasse, utendørsdusj, åpent bad, klimaanlegg, stor dobbeltseng, strykejern, strykebrett, minibar, kaffe– og tekoker og hårføner. I noen av dem er det plass til to ekstrasenger for barn under 12 år.
Møblene og innredningen er rustikk, men komfortabel. Alt er produsert av lokalt materiale.
Romkategorier: Beach Cottage, Deluxe Beach Cottage, Beach Front Spa Cottage, Family Villa og Beach Villa.

Fasiliteter på hotellet inkluderer restaurant, bar, basseng, butikk og gratis internettilgang i resepsjonsområdet. Hotellet har ikke egen barneklubb, men tilbyr barnevakt.

Maten på Denis Private Island er en reise i seg selv. På kjøkkenet jobbes det iherdig for å servere de lekreste retter. Fiskeretter, kjøtt, kreolsk og sushi – alt smakfullt tilbredt med lokale krydder. En fryd for ganen. Det arrangeres også barbecue eller middag på stranden. Frokost og lunsj er buffé, men middagen tilbyr en sett–meny. Her bor man på helpensjon og drikkevarer kommer i tillegg.

Aktiviteter: Snorkling, dykking, fiske, seiling, vindsurfing, kano, bordtennis og tennis.  Hotellet har ikke spa, men tilbyr massasje i bungalowen.

Denis Private Island ligger cirka 30 minutter med fly fra Mahé.

Vår mening

Førsteklasses service i utmerkede omgivelser. Denis Island er stedet øya for deg som ønsker romantikk og luksus, men det er også et utmerket valg for familier.