Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Le Domaine de la Réserve

LE DOMAINE DE LA RESERVE

4 out of 5 stars

Hyggelige og barnevennlige hotellet nordøst på Praslin. Beliggenheten er meget god da det ligger vakkert til på en privat strand hvor man kan slappe av mens du nyter utsikten mot asurblått hav og Curieuse Island. Det perfekte sted for de som ønsker å kombinere strandliv med litt aktivitet. Snorklingen her er utmerket siden korallrevene ligger bare noen meter fra stranden, og livet under vann er meget fargerikt og variert.

Le Domaine de La Réserve har 40 rom, fordelt på Beachfront Deluxe Villas, Colonial Superior Villas og Beach Front Family Suites. Alle rommene vender mot havet og har terrasse, aircondition, takvifte, minibar, safe, telefon, satellitt – TV, bad med separat dusj og toalett, hårføner og te/kaffekoker.

Hotellet lokker med et stort og stilig svømmebasseng med bassengbar. Det er også et eget barnebasseng.

Fasiliteter inkluderer en liten gave/suvenirbutikk, internett mot tillegg og barnevaktordning.

Her spiser man utsøkt mat, samtidig som man har en fantastisk utsikt.
Hovedrestauranten L’Obrizan ligger over Anse Petite Cour Reef, noe som gir gjestene en minneverdig opplevelse. Mens lekre og velsmakende retter serveres, ser du fisker i havet under deg og lysene fra yachtene som reflekterer i havoverflaten.
Det er også en restaurant ved bassenget og tre barer hvor man kan trekke seg tilbake om kvelden og slappe av.

Le Domaine de la Réserve ligger ikke langt unna Curieuse National Marine Park, som byr på flotte undervannsopplevelser. For hotellets gjester er snorkelutstyr og lån av kajakk inkludert.
Det er også fine muligheter for fotturer i området. Det arrangeres også turer til Curieuse Island hvor man kan se kjempeskilpadder og et rikt fugleliv.

Hotellet passer utmerket for bryllup, og det er meget populært å gifte seg på hotellet eller tilbringe bryllupsreisen her.

Vår mening

Meget godt og hyggelig hotell, med flott beliggenhet og muligheter for aktiviteter. Passer både for par og barnefamilier.