Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

HILTON SEYCHELLES LABRIZ RESORT & SPA

5 out of 5 stars

Familievennlig resort på egen øy!

Velkommen til paradis! Slik føles det når du ankommer Silhouette Island, Seychellenes tredje største øy. Her bor du på øyas eneste store hotell, Hilton Labriz Resort & Spa, og de fleste kommer hit på grunn av omgivelsene. Dette fem-stjerners resort ligger rett på en 2 km lang og nydelig sandstrand, hvor regnskogen danner en lekker bakgrunn.

Resorten åpnet i 2006 og er medlem av The Small Luxury Hotels of the World og hører til den velrenommerte hotellkjeden Hilton.

De 111 villaene sklir fint inn i omgivelsene, og har beliggenhet på øyas østside, omgitt av nasjonalparken og Det indiske hav. Hver villa er designet slik at oppholdet gir deg en ekte og genuin opplevelse og følelse av Silhouette.
Villaene er moderne og romslige. Alle har terrasse med solstoler slik at du kan slappe av og nyte den herlige tropiske kvelden. Det er også aircondition, flatskjerm-TV, DVD-spiller, telefon, WiFi, safe, vifte, sofa, minibar, skrivebord, vannkoker, hårføner, badekåpe, tøfler, badeprodukter, strykejern- /og brett, et stort bad med badekar, innendørsdusj og utendørsdusj.
Det er også mulig med sammenkoblede rom, noe som passer utmerket for større familier eller en vennegjeng på tur.
Noen villaer har utsikt over Det indiske hav og noen villaer har eget basseng.

Fasilitetene inkluderer et stort utendørssvømmebasseng med jacuzzi og barnebasseng, fem restauranter, to barer, treningssenter, Spa, tennisbaner, lekeplass, suvenir/gavebutikk, bibliotek, turistinformasjon, sykkelutleie og leke- og aktivitetsrom.

Hilton Labriz sine restauranter serverer en herlig blanding av internasjonale og lokale retter. Du kan velge mellom kreolske, japanske og italienske måltider, slik at du kan fint variere måltider fra ulike nasjoner i løpet av oppholdet. På Lo Brizan serveres det tropiske cocktails som du kan innta i den koselige baren etter endt dag.

Familiens minste medlemmer vil trives i barneklubben, som er åpen for barn mellom 4-12 år.

Dagene tilbringes for det meste på den kritthvite og lekre stranden, mens lyden av bølgene fra Det indiske hav er herlig bakgrunnsmusikk mens du ligger på solsengen.
Resorten tilbyr også et stort utvalg aktiviteter for den som også vil være litt aktiv under ferien. Du kan benytte treningssenteret, spille tennis, bordtennis, dart eller biljard. Det arrangeres også fotturer i regnskogen eller du kan leie sykkel og utforske øya nærmere fra sykkelsetet. Det ligger en liten landsby ikke langt fra hotellet og der kan du besøke øyas museet og spise en typisk kreolsk middag på Grann Kaz restauranten, som tilhører resort.

Snorkling er en naturlig og flott opplevelse på Silhouette. Hilton Labriz har eget PADI-dykkesenter slik at du kan oppleve livet under havoverflaten med dykketurer, eller du kan ta dykkelappen. Det er også muligheter for kanopadling, fisketurer og yoga.
Etter endt dag med sol, bad og noen aktiviteter, er det godt å skjemme bort seg selv med en massasje på hotellets spa. Deretter kan du slappe av i baren med en tropisk drink og se på underholdningen som arrangeres.

Hilton Labriz ligger 45 minutter med båt fra Mahé. Deretter er det 5 minutters kjøring til hotellet fra kaien.

Vår mening

Et utmerket valg for både par og familier som vil slappe av og kombinere sol og bad med aktiviteter i vakre naturomgivelser. Resort egner seg perfekt for en bryllupsreise eller for å gifte seg der.