Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Hotel Coco de Mer & Black Parrot Suites

HOTEL COCO DE MER & BLACK PARROT SUITES

4 out of 5 stars

En bortgjemt perle på Praslin!

Skjønnhet, ro, fred, sjarm og natur er ord som beskriver Hotel Coco de Mer. Hotellet har fått sitt navn etter det spesielle og meget sjeldne Coco de Mer–treet og ligger rett ved Det indiske hav på en vakker liten strand på Praslin. Hotellet gjenåpnet 1. februar 2018 etter en omfattende oppussing og fremstår som elegant og meget flott.

Hotellet ligger på et stort område og grenser til La Vallée de Mai nasjonalparken. Herfra har man spektakulær utsikt over de nærliggende øyene, skogkledde fjellsider og vakre solnedganger.

Hotel Coco de Mer har 55 rom, fordelt på standard rom, superior rom og junior suiter.
Rommene er store, moderne og komfortable.  Alle rommene vender mot sjøen og har balkong eller terrasse, aircondition, takvifte, IDD telefon, satellitt–tv, te/kaffekoker, mini kjøleskap, hårføner og et stilig bad med dusj og badekar. Det er gratis Wifi på rommene og i hele hotellet.
Noen superior rom har inter-connecting dør og passer dermed fint for familier med barn.
Junior suitene ligger i en privat avdeling, kalt Black Parrot, hvor barn under 14 år ikke har tilgang. Denne avdelingen har også en privat bar, The Black Parrot Bar. Gjester som bor i junior suiter kan også benytte seg av eget svømmebasseng, med 270 graders utsikt over havet.

Hotellet frister med to restauranter. På The Hibiscus Restaurant serveres det frokost, internasjonale og kreolske retter, barbecue og tema bufféer med live cooking. På The Mango Terrace Bar & Grill kan du velge mellom nydelige retter fra à la carte meny til lunsj og middag.
Underholdning med lokale musikere/dansere arrangeres fire ganger i uken.

På hotellets jetty har de bygget et stilig basseng med saltvann som pumpes direkte fra Det varme indiske hav. Her er der deilig å slappe av med en paraplydrink i hånda mens solen går ned i horisonten.

Hotel Coco de Mer er det perfekte sted å slappe av på solsengen på stranden. Vind og bølger kan noen ganger føre til at det samler seg opp sjøgress på stranden og i vannet (mai – oktober).
Gjestene kan benytte seg av solstoler og hengekøyene som er satt opp mellom palmetrærne.  Blir man lei av sand mellom tærne kan man kose seg ved og i det store svømmebassenget og nyte utsikten over Det indiske hav. Det finnes også et eget basseng for barn.

Coco de Mer har 3 bassenger, 2 barer, 2 restauranter, et fint lite Spa og en suvenir/gavebutikk.For de som ønsker å være litt aktive i ferien er det et godt utvalg med ikke–motoriserte vannaktiviteter (kajakk, paddelbåt) og hotell har også et lite treningsrom. Det arrangeres guidet turer i skogen, velkomst cocktail ved ankomst og ettermiddags te/kaffe med små kaker hver dag.
Mot en avgift kan man leie sykkel, bil og snorkleutstyr.

Det er kort avstand til Vallée de Mai naturreservat og strendene Grand Anse og Côte D’Or.
Hotellet tilbyr gratis shuttle buss til stranden Anse Lazio flere ganger i uken.
Hotellets gjester kan også rusle eller leie hotellets sykler for å slappe av på en av de mange strendene langs kysten.

Hotel Coco de Mer ligger ca 20 minutter med fly fra Mahé og 15 minutter med bil fra flyplassen på Praslin. Båtturen fra Mahé til Praslin tar 1 time.

Vår mening

Et meget fint og koselig hotell som oser av sjarm og tropisk eleganse. Hotellet passer for alle, og her får du god valuta for pengene. Som gjest blir du møtt med et smil og ekte kreolsk gjestfrihet.