Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Hotel Constance Ephelia

  HOTEL CONSTANCE EPHELIA

  4.5 out of 5 stars

  Ephelia er en del av Constance–hotellene, og er et flott og elegant hotell.
  Med sin beliggenhet på en halvøy, rett ved marineparken i Port Launay, er dette det perfekte sted å bo på Mahé. Ved ankomst må man gå over en liten bro og gjennom en tett mangroveskog for å komme til resepsjonen. Deretter blir du kjørt til rommet i en liten golfbil.

  Totalt er det 309 rom og hotellet deles i to: North and South Beach.
  Junior suitene ligger på South Beach og består av små bygninger med to etasjer. Det er åtte suiter per bygning, og disse er bygget i en bue med et stilig infinity pool i midten. Alle rommene vender mot havet. Det finnes totalt fire buer og fire bassenger.  Junior suitene er store, flotte og elegant innredet. De har terrasse eller balkong, stort bad med dusj og stilig badekar, stort garderobeskap, en liten sittegruppe, interaktivt TV–system med stort utvalg filmer, aircondition, takvifte, minibar, safe og vannkoker.

  På North Beach ligger senior suitene og alle villaene.
  Senior suitene er litt større enn junior suitene, men innredningen er den samme.
  Family villa med tre soverom har et stort soverom med en suite bad mens de to andre soverommene ligger i annen etasje og har felles bad. Villaen har eget basseng med gazebo og terrasse. Som gjest i en villa har man også gratis sykkel til disposisjon.
  Hillside Villa består av infinity pool, gazebo, liten stue, soverom med dobbeltseng, stort bad med dusj og badekar. Villaene ligger spredt utover fjellsiden, med store granittsteiner mellom hverandre. Utsikten herfra er fantastisk og man kan se utover hele bukten. Her bor man veldig privat. Disse villaene passer ikke for barn. For å komme opp til villaene, må man kjøre gjennom en tett og frodig regnskog, så alle gjestene som bor her får egen elektriske bil (en bil per villa), samt en butler til deres disposisjon.

  På South Beach er havet langgrunt, og det er litt roligere. Dette er ypperlig for barnefamilier.
  Ved lavvann kan man gå til øya L’Islette. Man kan også svømme eller padle ut til denne lille øya.
  Her ligger også hovedrestauranten Corossol (buffé), Helios (serverer mat fra Middelhavet) og den asiatiske restauranten Adam & Eve.

  North Beach frister med snorkling og windsurfing.  På stranden er det også et lekeapparat for barna, en snack–bar og to restauranter (Seselwa som lokker med kreolske retter og Cyann som er en gourmet restaurant). Her er det også et svømmebasseng.

  Hotellet lokker med et stort utvalg sportsaktiviteter: Snorkling, windsurfing, kajakk, kano, dykking, pedalbåter og brett for stående padling.
  Andre aktiviteter er fitness senter, tennisbaner, squash og sykkelleie.
  Mot betaling kan man delta på zipline og klatring.
  De mest eventyrlystne kan prøve seg på den 18 meter høye granittklippen, mens nybegynnere kan få en prøvesmak i den litt mindre utfordrende klatreveggen.

  Fasiliteter på hotellet består av svømmebasseng, fem restauranter, bar, to butikker, Spa, miniklubb og minibank.

  For å komme seg mellom South og North Beach, eller fra rommene til de diverse restaurantene, er det satt opp shuttle service (små elektriske golfbiler).
  Hotellet har til og med bygget små holdeplasser slik at man kan vente i skyggen.

  Vår mening

  Constance Ephelia passer utmerket for både par, familier og aktive mennesker. Her bor du i elegante og naturskjønne omgivelser, med et stort utvalg aktiviteter.