Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Hotel Constance Lémuria

HOTEL CONSTANCE LEMURIA

5 out of 5 stars

Medlem av The Leading Hotels of the World.

Dette luksushotellet har eksklusiv beliggenhet og en unik skjønnhet der det ligger nordvest på Praslin, direkte på stranden Petite Anse Kerlan. Omgitt av frodig vegetasjon, hvor myke, varme bølger fra Det indiske hav skyller innover den kritthvite stranden, er dette det perfekte sted for de som ønsker å kombinere luksus med naturens harmoni. Hotellet ble totalrenovert i 2016.

Hovedbygningen ligger flott til i fjellsiden, innhyllet i tropisk natur, med utsikt over Anse Kerlan. Svømmebassenget strekker seg over tre nivåer, og hele komplekset er designet slik at det glir inn i landskapet og det utstråler en følelse av fred, ro og eleganse.

Hotellet har 88 Junior suiter, 8 Senior suiter, 8 villaer med to soverom og eget basseng og 1 Presidental Villa med tre soverom og eget basseng. Alle suitene er bygget i naturlig råmateriale som tre, marmor og stein, og innredningen er i lyse toner. Suitene har balkong, aircondition, takvifte, bad med dusj, toalett og badekar, hårføner, sitteområde, minibar, safe, tv, telefon, te/kaffekoker og gratis WiFi.

Fasilitetene inkluderer svømmebasseng, fire restauranter, fem barer, et lekkert spa, treningssenter, tennisbaner, butikk, golfbane (18 hull), dykkesenter og barneklubb. Det er tre strender og hotellet tilbyr gratis transport hver time til den vakre stranden Anse Georgette.

Maten på Constance Lémuria Resort er en reise i seg selv. Her får du servert smakfulle og utsøkte retter av høy kvalitet. På den moderne og stilige Diva Bar arrangeres det spennende og interessante vinsmaking. Den kreolske restauranten The Nest har fisk, og skalldyr som spesialiteter og her kan man kose seg med en deilig middag mens bølgene slår innover stranden.

Familiens minste medlemmer får spennende dager i barneklubben (4-11 år). Det er et bredt utvalg av aktiviteter og leker som de kommer til å kose seg med.

Constance Lémuria er det eneste hotellet på Seychellene som har golfbane (18 hull). Det er en krevende bane, med ni flate og ni kuperte hull. Fra hull 15 får du fantastisk utsikt over området. Green fees er inkludert, men det er pålagt bruk av golfbil (mot kostnad).

Som gjest på hotellet er også tennis, terrengsykler, kajakk, seiling, windsurfing og body boards inkludert.
Du kan delta på dykking, dyphavsfiske, ta private timer i tennis, golf eller vannsport mot et tillegg. Fra hotellet går det en sti som fører til stranden Anse Lazio, kåret som en av verdens vakreste strender.

Vår mening

: Et opphold på Constance Lémuria gir deg en minneverdig ferie hvor du er omgitt av vakre omgivelser og luksus, på en meget behagelig måte. Passer for par, bryllupsreisende og familier.