Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Le Domaine de l’Orangeraie

LE DOMAINE DE L’ORANGERAIE

4.5 out of 5 stars

Det beste og mest eksklusive hotell på La Digue!

Hotellet har nylig blitt pusset opp og fremstår som et ekte lite stykke paradis. Her er det både frodig natur, velstelte hager, en liten bekk som renner gjennom eiendommen og det er kort vei til stranden og sentrum av den livlige landsbyen La Passe.

De fleste av de 60 rommene er bygget på fjellskråningen og ligger vakkert til i skogen, og man føler virkelig freden og nærheten til naturen.
Rommene deles inn i fem forskjellige kategorier: Garden Villa, Garden Villa Suite Residence – som egner seg best for familier, Villa de Charme, Villa de Charme Elégance og Presidential Villa.
Rommene er elegant innredet, i jordfargetoner og  rustikk-chic stil. Alle har air condition, takvifte, bad med dusj og wc, TV, telefon, minibar, safe, te/kaffekoker og balkong/terrasse.
Villa de Charme har et lekkert utendørsbad, mens Villa de Charme Elégance har i tillegg jacuzzi på balkongen. For familier med barn er det mulighet for å ha to villaer ved siden av hverandre og med dør mellom.

Restaurantene Le Combava og Santosha tilbereder utsøkte kreolske og internasjonale retter, mens barene l’Alambic og Infinity Pool Bar lager spennende cocktailer.

På Eden Rock Spa kan man få massasje og spa behandlinger i skyggen av appelsintrær og med panorama utsikt over Det vakre indiske hav. Dette er balsam for kropp og sjel!

Le Domaine de l’Orangeraie har også et moderne og stilig svømmebasseng, suvenirbutikk, bibliotek og mulighet for å leie sykler.

Stranden her er veldig liten, så vi anbefaler heller at man leier sykler for å sykle til andre strender og utforske øya på egen hånd.

Vår mening

Le Domaine de l’Orangeraie er et romantisk og flott hotell som passer ypperlig for en bryllupsreise eller en kjærlighetsferie. Et utsøkt boutique hotell som skiller seg ut og som vi virkelig kan anbefale.