Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  STORY Seychelles

  STORY SEYCHELLES

  5 out of 5 stars

  I en frodig hage beliggende ved den vakre og populære stranden Beau Vallon finner du det  flotte 5-stjerners boutique hotellet STORY Seychelles (tidl. The H Resort). Dette lekre hotellet er ideelt for deg som vil slappe av i elegante omgivelser ved stranden. Beau Vallon stranden er den mest kjente og populære stranden på Mahé og det med god grunn. Den er vakker, langstrakt og det er herlig å bade der.

  Til sammen er det 100 suiter og villaer på hotellet. Alle rommene har egen balkong eller veranda, spiseområde inne og ute, store LED TV’er og internettilgang. I tillegg er det blant annet king size senger, minibar, te- og kaffe fasiliteter og fine bad med dusj og badekar i stilig retro-chic stil.
  Junior Suites og Garden Suites er 97m2 og Beach Villaene er 150m2 og alle kan ta opptil tre personer, enten to voksne og et barn eller en voksen med to barn.
  Villaene har en perfekt beliggenhet helt nede ved stranden. De har alle eget basseng med terrasse og direkte tilgang til stranden. Her er det utendørs dusj, espressomaskin og egen butler.

  STORY Seychelles har fire restauranter og to barer. Vascos Restaurant er hovedrestauranten og det perfekte sted for å starte dagen. Det er en buffetrestaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter med en middelhavsk touch. Eden Restaurant er en liten og romantisk restaurant på stranden med sjømat som sin spesialitet. Gjør deg klar for en romantisk aften under stjernene på Tête à Tête restaurant som ligger ved stranden. Her er det muligheter for å spise mat som man på forhånd har gått gjennom og satt sammen med kokken. I lagunen ligger restauranten Seyshima som har det beste innen japansk mat, komplimentert med lokale tropiske smaker fra Seychellene. 1502 er lobby loungen med en avslappet stemning. De serverer enkle retter med lokale tropiske smaker og forfriskende cocktailer. Ripples ligger ved svømmebassenget og kan friste med gode drinker.

  Hotellet har et stort felles svømmebasseng, treningsstudio, gavebutikk, skjønnhetssalong, spa, barneklubb (Treetop’s Kids’s Club) og egen grønnsakshage.

  STORY Seychelles har aviser tilgjengelig for gjestene uten ekstra kostnad, de har døgnåpen romservice, muligheter for barnepass mot betaling, renseri mot betaling og man kan ha kjøleskap på rommet på forespørsel.

  Det er kort vei til lokale restauranter, kafeer og butikker.
  Fra flyplassen tar det cirka 30 minutter å kjøre og hovedstaden Victoria er bare en liten kjøretur på 15 minutter unna.

  Vår mening

  Flott og moderne resort for både par og familier. Passer for deg som ønsker luksus i rolige omgivelser og samtidig vil bo sentralt.