Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Impodimo Game Lodge

  IMPODIMO GAME LODGE

  [usr 5.0]

  Førsteklasses safari lodge i Madikwe Private Game Reserve!

  Impodimo er en nydelig og intim lodge som tilbyr fantastiske safariopplevelser. Lodgen er kjent for sine kunnskapsrike rangers og er opptatt av å yte god service til sine besøkere.

  Den har til sammen 10 rom: 8 elegante suiter med air condition, takvifte bad med både badekar og utendørs dusj, vannkoker, minibar, safe, peis og terrasse; og 2 deluxe suiter som i tillegg har spisestue og eget basseng.

  Impodimo Game Lodge ønsker barnefamilier velkommen! De har spesielle og spennende aktiviteter for barn og barn over 6 år kan delta i ”game drives” sammen med foreldrene sine. Mulig med barnevakt.

  Fasilitetene på lodgen består av restaurant, bar, boma, bibliotek, svømmebasseng, miniklubb og Spa. “The Elephant Hide” er lodgens nyeste attraksjon, hvor gjestene får komme veldig nær elefantene og andre villdyr.

  Gratis tilgang til Internett.

  Ansvarlig turisme

  Som mange andre safarilodger i Afrika er Impodimo svært engasjert i miljøvern, dyrevern og støtter aktivt det lokale samfunnet.
  Her kan du lese om Impodimos bidrag innenfor bærekraftig utvikling.

  Vår mening

  En nydelig lodge for deg som setter pris på upåklagelig service, god mat og komfort. Madikwe er en av Sør-Afrikas mest eksklusive safarireservater og er malariafritt.