Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Kariega Safari Lodges

  KARIEGA SAFARI LODGES

  [usr 4.3]

  Malariafri Big Five safaricamp i regnbuenasjonen Sør-Afrika!

  Som en naturlig forlengelse til Cape Town og Garden Route og bare 80 minutter fra Port Elizabeth ligger Kariega private Game Reserve. Dette flotte naturreservatet strekker seg over 10 000 hektar med uberørt afrikansk villmark. Her opplever du internasjonalt anerkjent malariafri safari i det vakre landskapet i Kariega og ved Bushmans Rivers. Kariega tilbyr en kombinasjon av » Big 5 » (løver, leopard, neshorn, bøfler og elefanter), generell safari og et ekspansivt utvalg av fauna, flora og fugleliv i et landskap som spenner over fem forskjellige økosystemer.

  I tillegg til den uforglemmelige safarien fra åpne biler med dyktige og kunnskapsrike rangers kan gjestene nyte en rekke andre aktiviteter, som inkluderer guidet bush turer, river cruise, kanopadling, en overnatting i bushen, spa-behandling, treningsstudio og besøk til de nærliggende strendene som ligger ved Kenton-on-Sea.

  På Kariega kan du velge mellom fem forskjellige overnattingsmuligheter.

  Main Lodge**** består av 24 romslige og komfortable tømmerhytter, ideelt for familier eller en vennegjeng som vil på safari. Hyttene har to eller tre soverom, bad, kjøkkenkrok, stue og terrasse.

  Ukhozi Lodge****sup ble nylig renovert og består av 10 luksuriøse suiter med air condition og terrasse med privat plunge pool og spektakulær utsikt over dalen.

  River Lodge****sup er en flott lodge bygget på bredden av Bushmans River og består av 10 meget velutstyrte suiter og et utendørs svømmebasseng.

  The Homestead**** er et privat hus egnet for en stor familie eller en gruppe venner på opptil 14 personer. Huset har syv soverom med en-suite bad, eget kjøkken og utendørsbasseng. Her har man egen kokk som tilbereder alle måltidene og privat ranger med safaribil.

  Settlers Drift***** er en eksklusiv fem-stjerners tented camp som ligger vakkert og usjenert til. Lodgen består av ni luksuriøse telt med bad, utendørsdusj og fantastisk utsikt over området. Blant fasiliteter er det restaurant, boma, bar, vinkjeller, suvenirbutikk og Spa.

  Vår mening

  Dette er et av de beste private viltreservatene i Eastern Cape. Passer både for familier, par eller en vennegjeng.