Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Simbavati Hilltop Lodge

  SIMBAVATI HILLTOP LODGE

  5 out of 5 stars

  Overnatting her er en ekte og ren afrikansk opplevelse!

  Simbavati  består av åtte individuelle luksustelt i pavilijong–stil, bygget slik at det blir nesten som en liten landsby. Hvert telt (suite) består av to individuelle telt: et med soverom og et med bad. Her er dere garantert å bo uforstyrret, et rolig og intimt opphold.
  Merk at noen av suitene har en spektakulær utsikt, men er bare tilgjengelig via bratte trapper. Det er derfor nødvendig at dere informerer om det er noen problemer med å gå i trapper før dere bestiller slik at lodgen kan informeres.

  Alle teltene har egen veranda, aircondition, takvifte, minibar med drikke og snacks, te/kaffekoker, gratis biologiske og nedbrytbare toalettprodukter, safe, elektriske varmepledd og hårføner.

  Fasiliteter på lodgen består av felles veranda/balkong med  spektakulær utsikt over elven, infinity pool med panoramautsikt over bushen og Drakensberg–fjellene, bassengbar, suvenir/gavebutikk, bar, restaurant og lounge med bøker og brettspill. WiFi er tilgjengelig i fellesområdene

  Barn under 12 år er ikke tillatt på Simbavati Hilltop Lodge.

  Vår mening

  en lodge man lett blir henrykt av. Fantastisk beliggenhet, ypperlig service og dyktige rangers som tar deg ut i villmarken.