Kontakt oss

Epost: post@magellan.no








  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Simbavati Hilltop Lodge

  SIMBAVATI HILLTOP LODGE

  [usr 5.0]

  En ekte og ren afrikansk opplevelse!

  Simbavati  består av åtte individuelle luksustelt i pavilijong–stil, bygget slik at det blir nesten som en liten landsby. Hvert telt (suite) består av to individuelle telt: et med soverom og et med bad. Her er dere garantert å bo uforstyrret, et rolig og intimt opphold.
  Merk at noen av suitene har en spektakulær utsikt, men er bare tilgjengelig via bratte trapper. Det er derfor nødvendig at dere informerer om det er noen problemer med å gå i trapper før dere bestiller slik at lodgen kan informeres.

  Alle teltene har egen veranda, aircondition, takvifte, minibar med drikke og snacks, te/kaffekoker, gratis biologiske og nedbrytbare toalettprodukter, safe, elektriske varmepledd og hårføner.

  Fasiliteter på lodgen består av felles veranda/balkong med  spektakulær utsikt over elven, infinity pool med panoramautsikt over bushen og Drakensberg–fjellene, bassengbar, suvenir/gavebutikk, bar, restaurant og lounge med bøker og brettspill. WiFi er tilgjengelig i fellesområdene

  Barn under 12 år er ikke tillatt på Simbavati Hilltop Lodge.

  Simbavatis filosofi handler om «Africalm»: under ditt opphold på Simbavati Hilltop Lodge skal du få tid til å kunne reflektere på hva som er viktig for deg, blande naturopplevelser med avslapning og sette søkelys på velvære og helse. Gjestene oppfordres til å bo lenger for å kunne oppleve mer, med andre ord, reise mindre men bedre.

  Timbavati Nature Reserve er et privat reservat som ligger cirka en times kjøring fra Hoedspruit flyplass. Man kommer hit med enten fly, bil eller tog. Timbavati kan skryte av å huse over 40 arter pattedyr, inkludert the Big 5 (løve, leopard, neshorn, bøffel og elefant) samt 360 forskjellige fuglearter.

  I 1993 ble gjerdet som befant seg mellom Timbavati og Krügerparken fjernet slik at dyrene kan vandre fritt mellom de to parkene. Dette blir også mye lettere og ikke minst mer spennende for å følge dyrenes vandringsruter når man er på safari (game drive).

  Ansvarlig turisme

  I tillegg til sitt engasjement og arbeid innenfor naturvern og miljøbevaring, samarbeider Simbavati med Eco Children. Dette er en ideell organisasjon som setter søkelys på å forbedre utdanningen i det lokale samfunnet, f. eks ved å bygge skoler, kjøpe skoleuniform og sørge for at barna får et ordentlig måltid når de går på skolen. Skolene dyrker sine egne grønnsaker og holdes vedlike. Les mer om Simbavatis engasjement her.

  Vår mening

  en lodge man lett blir henrykt av. Fantastisk beliggenhet, ypperlig service og dyktige rangers som tar deg ut i villmarken.