Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Simbavati River Lodge

  SIMBAVATI RIVER LODGE

  [usr 4.0]

  Rimelig og familievennlig!

  Simbavati River Lodge er en koselig 4 stjerners lodge som ligger nord for Timbavati Nature Reserve, som grenser til den kjente Krüger-parken. Simbavati ble bygget langs Nhlaralumi elven hvor løver, flodhester, krokodiller, elefanter, sebraer og en rekke andre dyr kommer for å drikke vann. Mange av våre gjester har vært så heldige at de har sett den skye leoparden her på natten!

  Lodgen består av åtte luksuriøse telt med to senger og tre familie chaleter med stråtak og to soverom. Alle rommene er utstyrt med eget bad, utendørs dusj, håndklær, air condition og en privat terrasse for å nyte utsikten over bushen eller elven.
  Lodgen har restaurant, bar, boma (open air restaurant hvor man spiser under Afrikas stjernehimmel) og svømmebasseng. Dyktige og kunnskapsrike rangers følger dere på game drives i åpen safari bil.

  Simbavatis filosofi handler om «Africalm»: under ditt opphold på Simbavati River Lodge Lodge skal du få tid til å kunne reflektere på hva som er viktig for deg, blande naturopplevelser med avslapning og sette søkelys på velvære og helse. Gjestene oppfordres til å bo lenger for å kunne oppleve mer, med andre ord, reise mindre men bedre.

  Timbavati Nature Reserve er et privat reservat som ligger cirka en times kjøring fra Hoedspruit flyplass. Man kommer hit med enten fly, bil eller tog. Timbavati kan skryte av å huse over 40 arter pattedyr, inkludert the Big 5 (løve, leopard, neshorn, bøffel og elefant) samt 360 forskjellige fuglearter.

  I 1993 ble gjerdet som befant seg mellom Timbavati og Krügerparken fjernet slik at dyrene kan vandre fritt mellom de to parkene. Dette blir også mye lettere og ikke minst mer spennende for å følge dyrenes vandringsruter når man er på safari (game drive).

  Ett døgn på Simbavati River Lodge inkluderer alltid helpensjon og 2 game drives per dag, på morgenen og ettermiddagen når dyrene er mest aktive.

  Ansvarlig turisme

  I tillegg til sitt engasjement og arbeid innenfor naturvern og miljøbevaring, samarbeider Simbavati med Eco Children. Dette er en ideell organisasjon som setter søkelys på å forbedre utdanningen i det lokale samfunnet, f. eks ved å bygge skoler, kjøpe skoleuniform og sørge for at barna får et ordentlig måltid når de går på skolen. Skolene dyrker sine egne grønnsaker og holdes vedlike. Les mer om Simbavatis engasjement her.

  Vår mening

  Simbavati River Lodge er en meget hyggelig og familievennlig lodge, med dyktige rangers og strategisk beliggenhet.